Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: «Οι νεκροί ζητούν απαντήσεις» σε 15 ερωτήματα – φωτιά για μια τραγωδία, κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.

Φάκελος 20 σελίδων με αποκαλυπτικά ρεπορτάζ και μαρτυρίες για την καταστροφή στην ανατολική Αττική.

– «Ρωτούσαμε για εκκένωση και μας έλεγαν περιμένετε». Ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα, Βάιος Θανασιάς, αποκαλύπτει στην «R» τα δραματικά τηλεφωνήματα με την Πυροσβεστική, την Αστυνομία και την Περιφέρεια λίγο πριν από την καταστροφή.

– Η «R» φέρνει στο φως το σχέδιο της Πολιτικής Προστασίας του δήμου Μαραθώνα που καταρτίστηκε τον Φεβρουάριο του 2018 και δεν προβλέπει διαδικασίες εκκένωσης της περιοχής.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συγκλονιστικές μαρτυρίες ανθρώπων που επιβίωσαν από την πύρινη λαίλαπα.

– «Φτάναμε στις ακτές και ακούγαμε τις κραυγές του κόσμου». Μιλά στην «R» η 20χρονη Ναταλία Αθηναίου, που έσωσε παιδάκια και ηλικιωμένους από τη θάλασσα.

– Νίκος Γιαννής, επικεφαλής εθελοντών Νέου Βουτζά: «30 χρόνια ζούσαμε με τον φόβο μιας μεγάλης πυρκαγιάς».

– Ηλίας Ψινάκης, δήμαρχος Μαραθώνα: «Κάποια στιγμή θα τα βγάλω όλα στη φόρα».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Αναζητούν στέγη για τον έρωτά τους. Τόνια Σωτηροπούλου – Κωστής Μαραβέγιας: Ετοιμοι να μείνουν μαζί. Η εκθαμβωτική ηθοποιός και ο ικανός τραγουδοποιός αποφάσισαν να συγκατοικήσουν και ο φιλικός τους κύκλος υποστηρίζει ότι προχωρούν σοβαρά.

– «Δεν θα παίξω τη Λάσκαρη». «Θα υποδυθώ τον ρόλο που κρατούσε εκείνη στο “Μαριχουάνα στοπ”», ξεκαθαρίζει στην «R» η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ενώ τονίζει πως είναι μόνη, παρά τα δημοσιεύματα που της… χρεώνουν διάφορους «μνηστήρες».

– «Φοβάμαι το κακό μάτι». Η λαμπερή τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου εξηγεί γιατί δεν θέλει να αποκαλύψει την ταυτότητα του άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά.

-Τίτλοι τέλους για Γιάννη – Σοφία. Ο ηθοποιός Γ. Χατζηγεωργίου και η χορεύτρια Σ. Κρανιά έριξαν αθόρυβα την αυλαία της πολυσυζητημένης σχέσης τους.

– Εργένικο καλοκαίρι. Η Μαίρη Συνατσάκη κάνει διακοπές με φίλους της στις Κυκλάδες μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη.

– Ιβάν Σβιτάιλο – Σταυριάνα Γαρνάβου: Γάμος όχι, παιδί ναι.

– Παντού μαζί. Η Χριστίνα Πολίτη είναι αχώριστη με τον σύντροφό της Κώστα Σπυρόπουλο, τον οποίο ακολουθεί στην περιοδεία της «Μαντάμ Σουσούς».



Exit mobile version