Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (21/8) - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (21/8)

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ύπουλο σχέδιο της Άγκυρας στον Έβρο!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει πώς οι τουρκικές Αρχές εμπλέκονται στη διακίνηση μεταναστών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Φωτογραφίες – ντοκουμέντα αποδεικνύουν το βρόμικο παιχνίδι που στήνει ο Ερντογάν στην περιοχή.

– Με οχήματα και συνοδεία της τουρκικής στρατοχωροφυλακής οδηγούνται χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες στην ελληνοτουρκική μεθόριο.

– Ανησυχία στην Αθήνα για την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού από τη γειτονική χώρα. «Το χρησιμοποιεί για να θέσει θέμα συνόρων», εκτιμούν κύκλοι του ΥΠΕΞ.

– Νότης Μηταράκης στην «R»: «Η ως διά μαγείας εμφάνιση μεταναστών σε ακατοίκητες νησίδες αποτελεί μια νέα μέθοδο των κυκλωμάτων λαθροδιακίνησης, που πρέπει να καταδικαστεί άμεσα από το σύνολο των ευρωπαϊκών οργάνων».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νέα πρόκληση στο Αιγαίο: 7 «γκρίζες» ΜΚΟ ζητούν να καταργηθεί η Frontex.

– Πότε και πώς θα μειωθούν 5+1 φόροι. Το σχέδιο ελαφρύνσεων που επεξεργάζεται το οικονομικό επιτελείο. Ευνοϊκές αλλαγές στη φορολογική κλίμακα για τα εισοδήματα από 10.000 έως 40.000 ευρώ εξετάζει το υπουργείο Οικονομικών. Ποιες παρεμβάσεις βρίσκονται πάνω στο τραπέζι για τον εταιρικό φόρο, το τέλος επιτηδεύματος, τους συντελεστές ΦΠΑ και τα τεκμήρια διαβίωσης.

– Ενεργειακή κρίση: Ο Πούτιν παγώνει την Ευρώπη. Συναγερμός σε Βερολίνο, Βρυξέλλες και στις υπόλοιπες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για το νέο άλμα στις τιμές φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος.

– Συνέντευξη Δ. Κουτσούμπα στην «R»: «Με επιδόματα – ψίχουλα, δεν αντιμετωπίζεται ο δύσκολος χειμώνας». «Στο όνομα της “εθνικής ασφάλειας” και της “καταπολέμησης της τρομοκρατίας”, έχει διαχρονικά διαμορφωθεί ένα σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο», λέει για τις υποκλοπές ο Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ.

– Τουρισμός: Από τη φετινή επιτυχία, στα βήματα του μέλλοντος. Αρθρο του Βασίλη Κικίλια στην «R».

– Πολιτικός «καύσωνας» για τις παρακολουθήσεις. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση ετοιμάζονται για σκληρή μάχη στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή. Συνεδριάζει αύριο η Διάσκεψη των Προέδρων για να αποφασίσει πότε θα συγκληθεί η Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας. Εξεταστική επιτροπή για την ΕΥΠ από το 2012 προτείνει η κυβέρνηση. Τι απαντούν ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

– «Παρέδωσα τα πάντα για να λυτρωθώ». Τι λέει στην «R» ο 34χρονος πρώην παίκτης ριάλιτι που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο Εφετείο.

– Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Ανάβει φωτιές η απολογία του πυροσβέστη στη Σκιάθο. Ολα όσα ισχυρίζεται στο αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε.

 

Realnews

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.