Quantcast
Η Realnews σήμερα 23/12/2018 - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα 23/12/2018

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο : «Τι οδήγησε τον Αρχηγό στην “έκρηξη”» για τη συμφωνία των Πρεσπών κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα φέρνει στο φως το ταξίδι στην Ουάσιγκτον και την ανοχή των ΗΠΑ απέναντι στην τουρκική επιθετικότητα.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το άγνωστο παρασκήνιο των μηνυμάτων που έστειλε ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης προς την Αγκυρα μέσω της αμερικανικής πρεσβείας πριν από έναν χρόνο, στη διάρκεια επεισοδίου στα Ιμια.

– Εντονη ενόχληση στην Αθήνα για τη συνεχιζόμενη ενίσχυση της Τουρκίας στον τομέα των εξοπλισμών από τους Αμερικανούς, παρά το άνοιγμα του Ερντογάν σε Ρωσία και Ιράν.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Η Φώφη Γεννηματά μιλά στην «R»: «Στέκομαι απέναντι στον διχασμό». Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής προτείνει «εθνική συνεννόηση γύρω από ένα προοδευτικό πρόγραμμα ελληνικής ταυτότητας, ευρύτερης αποδοχής» και τονίζει: «Θα εμποδίσουμε την παλινόρθωση της Δεξιάς και δεν θα επιτρέψουμε να γίνει καθεστώς ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί αυτό επιδιώκει».

– Σε επιφυλακή οι μυστικές υπηρεσίες σε όλη την Ευρώπη. Φοβούνται τρομοκρατικό χτύπημα τις ημέρες των εορτών. Σε ποιες πρωτεύουσες λαμβάνονται πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Παναγιώτης Ρήγας: «Ο ρόλος μας δεν είναι να φοβόμαστε την επιθετική κίνηση της Τουρκίας, αλλά να εργαζόμαστε για την αποτροπή της».

Ντόρα Μπακογιάννη: «Οι υψηλοί τόνοι στις σχέσεις Ελλάδας – Τουρκίας δυσκολεύουν τον διάλογο μεταξύ των δύο χωρών».

– Το πάρτι που έκανε άνω-κάτω τη στοά των τεκτόνων.

– Δημόσιοι υπάλληλοι. «Μαχαίρι» στις έξτρα αμοιβές.

– Επίθεση Σμπώκου στον Τσοχατζόπουλο: «Εγινα στόχος για να γλιτώσουν όσοι σήμερα κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Δεν αργεί η ώρα του γάμου. Τα καλύτερα έρχονται για Οικονομόπουλο – Αραβανή. Ενα ρολόι έκανε δώρο στον τραγουδιστή σύντροφό της η όμορφη παρουσιάστρια, στέλνοντάς του… μήνυμα πως επιθυμεί να προχωρήσουν στην επισημοποίηση του δυνατού έρωτά τους.

– «Μου παραδόθηκε αμέσως ο Θοδωρής». Η Σμαράγδα Καρύδη, με αφορμή την ατάκα του Θ. Αθερίδη «αν σε κοιτούσε ερωτικά η Σμαράγδα, πόσο θα αντιστεκόσουν;», αποκαλύπτει αν και κατά πόσο εκείνος αντιστάθηκε πριν πέσει στην αγκαλιά της.

– Κουφέτα μέσα στο 2019. Ο πρώην ποδοσφαιριστής Γιώργος Σαμαράς και η ηθοποιός Κωνσταντίνα Κομμάτα σχεδιάζουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας στη διάρκεια του νέου έτους.

– «Είμαι ευτυχισμένη με τον Σπύρο». Η ηθοποιός Νικολέτα Κοτσαηλίδου κάνει μια σπάνια εξομολόγηση για τη σχέση της με τον Σπ. Παπαδόπουλο.

– Ερωτικά Χριστούγεννα. Η Κατερίνα Καινούργιου λάμπει από ευτυχία που θα περάσει τις ημέρες των εορτών στην Πόλη του Φωτός με τον Νάσο Αναστασόπουλο.

– Η πικρία έφερε τον χωρισμό. Η τραγουδίστρια Μαρίλια Μητρούση έριξε αυλαία στη σχέση της με τον επιχειρηματία Νίκο Γιαννίδη, απογοητευμένη από τη στάση του.

– Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν θεωρώ το γυμνό ντροπή!».

Δείτε στην Realnews:


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.