Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (2/4)

Με τίτλο: «Συναγερμός για 70.000 δανειολήπτες» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι θα συζητηθεί στη νέα συνάντηση της ηγεσίας του υπουργείου Οικονομικών με τις διοικήσεις των τραπεζών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η μεγάλη άνοδος των επιτοκίων μετά τις 6 διαδοχικές αυξήσεις από την ΕΚΤ έχει επιβαρύνει τη μηνιαία δόση των στεγαστικών κατά 35%.

– Ποια μέτρα θα βρεθούν στο τραπέζι της συζήτησης του οικονομικού επιτελείου με τους τραπεζίτες, με στόχο τη στήριξη των οφειλετών που δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, έτσι ώστε να μη δημιουργηθεί μια νέα γενιά «κόκκινων» δανείων.

– Τι θα γίνει με τις ρυθμίσεις των χορηγήσεων που βρίσκονται ήδη σε πολύμηνη καθυστέρηση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκάλυψη – βόμβα: «Η τηλεδιοίκηση ήταν έτοιμη από τον Δεκέμβριο του 2016». Τι καταγγέλλει σε επιστολή του προς τον πρωθυπουργό και προς τον υπουργό Ανάπτυξης ο Γρηγόρης Λάμπρου, που δημιούργησε το σύστημα.

– Διάλογο Αθήνας – Αγκυρας επιδιώκουν οι ΗΠΑ. Πώς άλλαξε το κλίμα μετά την επίσκεψη του Αμερικανού ΥΠΕΞ Αντονι Μπλίνκεν σε Ελλάδα και Τουρκία.

– Αντίστροφη μέτρηση για τα F-35. Μέσα στον Μάιο αναμένεται η απάντηση του αμερικανικού Κογκρέσου για την πώληση των υπερσύγχρονων μαχητικών αεροσκαφών στη χώρα μας.

– Φωτοβολταϊκά στη στέγη: Πώς θα πάρετε επιδότηση έως και 75%. 17 ερωτήσεις και απαντήσεις.

– Γιάννης Οικονόμου: «Απέναντι στην Ελλάδα που μπορεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία βρίσκεται η Ελλάδα του χθες, που μιλά με τη γλώσσα του ΣΥΡΙΖΑ και με τα ακαταλαβίστικα του κ. Ανδρουλάκη».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Τα διλήμματα που τίθενται από την ίδια την πραγματικότητα είναι απλά και συγκεκριμένα: Κοινωνική συνοχή και δίκαιη ανάπτυξη ή νεοφιλελεύθερος κρατικοδίαιτος παρασιτισμός αλά Ν.Δ.;».

– Υπόγειες σχέσεις τρομοκρατών με τη μαφία των φυλακών! Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ. μετά τη σύλληψη των δύο Πακιστανών που σχεδίαζαν αιματηρή επίθεση στο κέντρο της Αθήνας. Τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η Αντιτρομοκρατική για τον εγκέφαλο της οργάνωσης, που συντόνιζε τις επιχειρήσεις από την Τεχεράνη. Τα όπλα που θα προμηθεύονταν για το χτύπημα, τα κρησφύγετα που θα χρησιμοποιούσαν και οι επαφές με ποινικούς.

– Ανοίγουν στόματα για τον 66χρονο λυράρη. Νέες καταγγελίες για τον Κρητικό που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονου αγοριού.

– Εξέδιδαν και άλλα κορίτσια. Νέα στοιχεία – σοκ για την υπόθεση βιασμού 14χρονης στη Νέα Σμύρνη. Η ιστοσελίδα για τα ραντεβού και ο τιμοκατάλογος της κτηνωδίας.

Δείτε το σποτ

 

Exit mobile version