Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: «Ανοιξε η όρεξη του σουλτάνου», κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Ηεφημερίδα αποκαλύπτει την ανησυχία στην Αθήνα για τις κινήσεις Ερντογάν μετά τη «νίκη» του στη Συρία, κλιμακώνοντας την ένταση στο Αιγαίο και στην κυπριακή ΑΟΖ.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αρθρο-μήνυμα της «Γενί Σαφάκ», που θεωρείται η «φωνή» του Τούρκου Προέδρου, προαναγγέλλει προκλήσεις στον ελληνικό και στον κυπριακό ζωτικό χώρο.

– Το Βερολίνο και η Μέρκελ υπέκυψαν στον εκβιασμό της Αγκυρας για το προσφυγικό και συνεχίζουν να την εξοπλίζουν. Εξαίρεσαν από τις κυρώσεις τα υποβρύχια U214.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική: Ψάχνουν για τζιχαντιστές στη Σάμο. Πότε και πού θα μεταφερθούν 20.000 πρόσφυγες από τα νησιά. Ολόκληρο το σχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

– Τα ραντεβού του πρωθυπουργού στην Κίνα. Ποιοι επιχειρηματίες θα συμμετάσχουν στην κυβερνητική αποστολή και με ποιους υποψήφιους επενδυτές θα συναντηθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Σαγκάη.

– Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Υποχρεωτικές οι ηλεκτρονικές συναλλαγές και για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

– Κάθριν Μιλμπρόνερ – Αντιπρόεδρος Moody’s: «Οι επενδύσεις κλειδί για την αναβάθμιση».

– Ο χαμένος Πικάσο και τα sms της απάτης. Τι λέει στην «R» ο δικηγόρος της ιδιοκτήτριας του πίνακα, Αλέξανδρος Λυκουρέζος.

– «Σκότωσαν τον αδελφό μου για 2.000 ευρώ». Τι αποκαλύπτει στην «R» ο μοναδικός συγγενής του άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του στη Θεσσαλονίκη.

– «Ζούσα μαύρη ζωή, ο σύζυγός μου με κακοποιούσε». Η απολογία της 68χρονης δολοφόνου της Καλαμάτας.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

– Η Κάτια Δανδουλάκη αποκαλύπτει στην «R»: «Eρχονται… βόμβες στις “Αγριες μέλισσες”». Η χαρισματική πρωταγωνίστρια εισβάλλει από αύριο, Δευτέρα, στη σειρά που σαρώνει σε τηλεθέαση ως Ανέτ Σεβαστού και μας… προδίδει εντυπωσιακά μυστικά γι’ αυτήν.

– «Γιατί να δοκιμάσω δεύτερο γάμο; Αφού δοκίμασα τον πρώτο, γιατί να το κάνω ξανά;», λέει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, διαψεύδοντας τις φήμες που τον θέλουν να παντρεύεται την Κατερίνα Γερονικολού.

– Σε κρίσιμη καμπή. Ο Πάνος Μουζουράκης και η Μαρία Σολωμού βλέπουν την πολυτάραχη σχέση τους να δοκιμάζεται για άλλη μια φορά, πιο έντονα από ποτέ.

– Ζουν έναν μεγάλο έρωτα. Ο επιχειρηματίας Γιάννης Κεντ και η ηθοποιός Μαρί Κωνσταντάτου είναι ζευγάρι από το καλοκαίρι και λάμπουν από ευτυχία.

– Ο πελαργός έρχεται. Ο ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κολοβός και η σύντροφός του, Βίκυ Ανθοπούλου, περιμένουν το παιδί τους και σχεδιάζουν τον επικείμενο γάμο τους.

– Παναγιώτα Βλαντή: «Θέλω να κάνω οικογένεια».

– Ερωτική εξομολόγηση. Ο Χρήστος Βασιλόπουλος δηλώνει και δημοσίως την αγάπη του για τη Σάρα Κόνερ, ενώ το ενδεχόμενο ενός γάμου γίνεται όλο και πιο ορατό.


Exit mobile version