Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Διπλός κλοιός στον Ερντογάν» κυκλοφορεί, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει την αντεπίθεση της Αθήνας στις προκλήσεις του σουλτάνου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ρητή ευρωπαϊκή καταδίκη της Τουρκίας στη Σύνοδο Κορυφής επιδιώκει η ελληνική κυβέρνηση.

– Οι διπλωματικές γέφυρες µε Αίγυπτο και Ισραήλ μετά τη συμφωνία για οριοθέτηση ΑΟΖ µε την Ιταλία.

– Αυξημένη ετοιμότητα από τις Ένοπλες Δυνάμεις στην περιοχή νοτίως της Κρήτης.

– Γράφουν στην «R»: Χρ. Γιαλλουρίδης, Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας, Κ. Φίλης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Προσπεράστε µε αδιαφορία τα περί εκλογών». «Η κυβέρνηση έχει άλλα τρία χρόνια μπροστά της», είπε ο πρωθυπουργός σε σύσκεψη µε την Επιτροπή Σοφών για την οικονομία.

Γιάννης Βρούτσης: «Κοινός παρονομαστής όλων των παρεµβάσεών µας, από την αρχή της υγειονομικής κρίσης μέχρι σήμερα, είναι η διατήρηση των θέσεων εργασίας».

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Το πρόβλημα είναι ότι η Ν.Δ. έχει αφήσει τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις στην τύχη τους και το µόνο που προσφέρει είναι ένα νέο θεσμικό πλαίσιο διάλυσης της εργασίας».

– Ανάσα ρευστότητας για 500.000 επιχειρήσεις. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο για τις μικροπιστώσεις. Με ποιον τρόπο θα χορηγούνται δάνεια έως 25.000 ευρώ, χωρίς εγγυήσεις, από ιδιωτικές εταιρείες εκτός τραπεζικού συστήματος.

– Αποκάλυψη της «R»: Απόρρητη έρευνα της ΕΥΠ για τη διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ.. Δίκτυο αστυνομικών, μπράβων και δικηγόρων δρούσε ανενόχλητα για χρόνια. Τριάντα ύποπτοι κλήθηκαν να καταθέσουν.

– Οι μνηστήρες για το καζίνο της Κρήτης. Θα κατασκευαστεί σε έκταση της πρώην αμερικανικής βάσης στις Γούρνες Ηρακλείου.

– Ολόκληρη η δικογραφία για την επίθεση με το βιτριόλι. «Την παρακολουθούσε από τον Ιανουάριο». Τι αποκάλυψε μάρτυρας – κλειδί για τις κινήσεις της 35χρονης κατηγορουμένης. «Τη γνωρίζω, αλλά δεν είναι φίλη µου», είπε η 34χρονη Ιωάννα όταν ενημερώθηκε για τη σύλληψη.

– Συμβόλαιο θανάτου στη Ζάκυνθο. «Η κόρη µου ήταν ένας άγγελος». Ξεσπά στην «R» η μητέρα της 37χρονης που έπεσε νεκρή από πυρά επαγγελματιών δολοφόνων.

– Εκαναν σουίτα κελί του Κορυδαλλού! Πίνακες ζωγραφικής, κρυφούς φωτισμούς και τοίχους επενδυμένους µε πέτρα εντόπισαν σε έφοδό τους σωφρονιστικοί υπάλληλοι.





Exit mobile version