Η Realnews σήμερα

Με τίτλο: «”Ασπίδα” Μακρόν στις προκλήσεις του Ερντογάν!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας θα προβλέπει μόνιμη παρουσία του γαλλικού στόλου νοτίως της Κρήτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας:
-Το Παρίσι φοβάται ότι η Αγκυρα θα προκαλέσει θερμό επεισόδιο και σπεύδει να θωρακίσει την περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.
-Το παρασκήνιο των διπλωματικών κινήσεων του Ν. Δένδια για τον καθορισμό θαλάσσιων ζωνών με τη Λιβύη.
– Πρωτοβουλία Μέρκελ για εκτόνωση της έντασης στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
Αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Οικονομικών στην «R»: «Παρακολουθούμε στενά το τραπεζικό σύστημα, έτσι ώστε να εισρεύσουν πόροι στην πραγματική οικονομία». «Η ύφεση προβλέπεται ότι θα προσεγγίσει το 8%. Υπό την προϋπόθεση της αντιμετώπισης της υγειονομικής κρίσης, αυτή η κάμψη θα είναι παροδική και το 2021 θα είναι μια χρονιά ισχυρής ανάκαμψης», δηλώνει ο Χρήστος Σταϊκούρας.
Oλγα Γεροβασίλη: «Η κυβέρνηση για 50 νοματαίους θα αλλοιώσει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι για 11 εκατομμύρια ανθρώπους!»
Αποκλειστικό: Το σχέδιο Πιτσιλή για την ψηφιακή εφορία.
– Το Ταμείο Ανάκαμψης φέρνει φοροελαφρύνσεις. Πότε και πώς θα μειωθεί η έκτακτη εισφορά. Τι περιλαμβάνει η πρόταση που θα αποστείλει η κυβέρνηση στην πρόεδρο της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν.
– O Xούμπαυλης, τα εικονικά τιμολόγια και οι περίεργες σχέσεις με σύμβουλο υπουργού. Οι διαδρομές του χρήματος από εταιρεία του εμπόρου όπλων και η αδράνεια της Δικαιοσύνης.
– Νέες αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό. «Ζητούσε 22.000 ευρώ για… θαυματουργές ενέσεις». Συγκλονίζουν οι περιγραφές από συγγενείς θυμάτων του 47χρονου.
– Επίθεση με βιτριόλι. Ερευνες της Αστυνομίας για πιθανούς συνεργούς της 35χρονης. Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της Ιωάννας.
– Η Μίνα Αρναούτη ζητά 1,1 εκατ. ευρώ για το δυστύχημα με τον Παντελίδη. Πώς περιγράφει στην αγωγή της τα κρίσιμα λεπτά πριν από το μοιραίο τροχαίο.





Exit mobile version