Η Realnews αυτής της Κυριακής (16/6/24)

Με τίτλο: «”Ανασχηματισμός” στο φορολογικό» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η«R» αποκαλύπτει τις διορθώσεις για τους ελεύθερους επαγγελματίες που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιες είναι οι τέσσερις αλλαγές στο σύστημα τεκμαρτής φορολόγησης που εξετάζει το υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών.

– Οι παρεμβάσεις που προωθούνται για να μειωθούν οι προσαυξήσεις οι οποίες προκύπτουν από τα χρόνια της επαγγελματικής δραστηριότητας, από το ύψος του τζίρου της επιχείρησης και από τις δαπάνες για τη μισθοδοσία των εργαζομένων της.

– «Κλείδωσε» η απόφαση για την πλήρη κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος από την επόμενη χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αλλαγές στην κυβέρνηση: Οι καραμπόλες της τελευταίας στιγμής. Ποιοι έμειναν με το τηλέφωνο στο… χέρι.

– Νέα πρόκληση από την Αγκυρα: Φιέστα στα κατεχόμενα ετοιμάζει ο Ερντογάν.

– Τραγωδία στα Τέμπη: Το σύστημα επικοινωνίας που αγοράστηκε το 2007 θα λειτουργήσει το 2025! Tα λάθη και οι παραλείψεις που διαπιστώνονται στο πόρισμα της Επιτροπής Σιδηροδρομικών Ατυχημάτων.

– Καύσωνας διαρκείας σε ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ. Οι αναταράξεις που προκάλεσε το εκλογικό αποτέλεσμα, οι ζυμώσεις στην Κεντροαριστερά και η μάχη των ινστιτούτων. Η αμφισβήτηση Ανδρουλάκη, οι φωνές κατά Κασσελάκη και τα σενάρια συνεργασιών. Ποιοι φοβούνται τον Αλέξη Τσίπρα. Η επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού στην εκδήλωση για τη Συμφωνία των Πρεσπών και η ανησυχία για τις επόμενες κινήσεις του.

– Συνεντεύξεις στην «R»: Κωστής Χατζηδάκης, υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών – Μανώλης Καπνισάκης, διευθυντής Πολιτικού Γραφείου του Στ. Κασσελάκη.

– Αλέξανδρος Εξάρχου: «Η Ελλάδα χρειάζεται ένα νέο παραγωγικό μοντέλο». Συνέντευξη στην «R» του αντιπροέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Intrakat.

– Φρίκη στην Ηλεία: Αποκαλύψεις που σοκάρουν για τον δολοφόνο της 11χρονης. Ο βιασμός ανήλικης το 2017 και η απόφαση των δικαστών που τον οδήγησε εκτός φυλακής.

– Θρίλερ στο Ρέθυμνο: «Ηθελε τα ακίνητα και τα λεφτά τους!». Τι κατέθεσε ο 24χρονος Παλαιστίνιος για τον επιχειρηματία που τον «προσέλαβε» για να σκοτώσει την εν διαστάσει σύζυγό του και τον συνεργάτη της.

 

Exit mobile version