Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Ναρκοθετεί τον διάλογο ο Ερντογάν» κυκλοφορεί σημερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις νέες προκλήσεις από την Τουρκία στο παρά πέντε των διερευνητικών επαφών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Μετά την Αμμόχωστο, ο γιαλαντζί σουλτάνος προαναγγέλλει «επιθετικές ενέργειες» σε Αιγαίο, Καστελλόριζο και ανατολική Μεσόγειο.
– Η Αγκυρα δρομολογεί σχέδιο διχοτόμησης της Κύπρου.
– Τι συζητά η Ελλάδα με τους Τούρκους στο ΝΑΤΟ.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Η δίκη της Χρυσής Αυγής. Η ιστορική απόφαση, τα πρόσωπα και η επόμενη ημέρα. «Χώστε τους βαθιά στη φυλακή», δηλώνει στην «R» ο Παναγιώτης Φύσσας, πατέρας του Παύλου.
Κυριάκος Πιερρακάκης: «Αξιοποιώντας την τεχνολογία, μετασχηματίζουμε την Ελλάδα και καταπολεμούμε τη γραφειοκρατία προς όφελος των πολιτών».
Πάνος Σκουρλέτης: «Ολοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποτέλεσε, με την πολιτική του, ένα ισχυρό ανάχωμα στη διείσδυση της Χρυσής Αυγής στην κοινωνία».
– 16 προτάσεις για τα 32 δισ. ευρώ. Το σχέδιο που θα καταθέσει η Αθήνα στην Κομισιόν για το Ταμείο Ανάκαμψης. Μέτρα για την αγορά εργασίας και τις συντάξεις. Φορολογικά κίνητρα για πράσινες και ψηφιακές επενδύσεις.
– Αλλάζουν όλα στον συνδικαλιστικό νόμο. Τι προβλέπει η διάταξη, η οποία θα περιληφθεί στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει στη Βουλή το υπουργείο Εργασίας.
– «Μένουν Ελλάδα» μέχρι να περάσει η πανδημία. Χιλιάδες στελέχη ευρωπαϊκών εταιρειών έχουν εγκατασταθεί στη χώρα μας και απασχολούνται με τηλεργασία.
– Ερχεται στην Ελλάδα το κοκτέιλ θεραπείας του Τραμπ. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες θα αρχίσει να χορηγείται σε Ελληνες ασθενείς το ελπιδοφόρο μείγμα που έλαβε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ. Τι δηλώνει στην «R» ο ομογενής Τζορτζ Γιανκόπουλος, επικεφαλής της εταιρείας που το παρασκεύασε.

– Ποιος εκτέλεσε τον «Απάτσι»; Σε παράνομες λέσχες στρέφονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δολοφόνων του μπράβου, που κατά το παρελθόν ήταν ο φόβος και ο τρόμος της νύχτας.
– «Μου ζήτησε να τεμαχίσω τις δύο γυναίκες». Η ανατριχιαστική κατάθεση του υπαλλήλου για τον Πακιστανό καταστηματάρχη που δολοφόνησε μάνα και κόρη στα Πετράλωνα.




share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.