Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Πρόβλεψη για 4.000 κρούσματα την ημέρα!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σήμα κίνδυνου από τη νέα έκθεση του Δημοσθένη Σαρηγιάννη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:
– Εφιαλτικό σενάριο τον Δεκέμβριο. «Κινδυνεύουμε να γίνουμε Ιταλία, αν δεν εφαρμόσουμε τα μέτρα», δηλώνει στην «R» ο καθηγητής του ΑΠΘ.
– O βαρύς χειμώνας που περιμένουν οι μετεωρολόγοι εντείνει τις ανησυχίες των επιδημιολόγων για τη διασπορά του ιού.

– Παρατείνονται μέχρι τον Φεβρουάριο του 2021 τα μέτρα στήριξης για εργαζομένους και επιχειρήσεις.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:
– Νίκος Δένδιας: «H Ελλάδα διατηρεί το αναφαίρετο δικαίωμα μονομερούς επέκτασης των χωρικών της υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια». Ο υπουργός Εξωτερικών ξεκαθαρίζει ότι «η ελληνική κυβέρνηση δεν επιδιώκει τη στρατιωτικοποίηση της κατάστασης», αλλά παράλληλα διαμηνύει ότι «είναι δεδομένες τόσο η βούληση όσο και η ικανότητα της χώρας να υπερασπιστεί την εθνική της κυριαρχία».
– Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις του γιαλαντζί σουλτάνου. Ο Ερντογάν θέλει να μετατρέψει την ανατολική Μεσόγειο σε «οθωμανική λίμνη». Την ώρα που το «Oruc Reis» κινείται ανάμεσα σε Ρόδο και Καστελλόριζο, η Αγκυρα προαναγγέλλει έρευνες νοτίως της Κρήτης και ετοιμάζεται να στείλει γεωτρύπανο στην ελληνική υφαλοκρηπίδα. Οι διπλωματικές πρωτοβουλίες της Αθήνας και ο πολεμικός συναγερμός στις Ενοπλες Δυνάμεις.
Νίκος Βούτσης: «Η κριτική της αντιπολίτευσης για την ελάχιστη προετοιμασία της κυβέρνησης στην εξέλιξη της πανδημίας είναι απολύτως τεκμηριωμένη».
– Η πρώτη νύχτα στο κελί! Πώς αντέδρασαν κατά τον εγκλεισμό τους στη ΓΑΔΑ οι εγκληματίες της Χρυσής Αυγής. Ο διάλογος Μιχαλολιάκου-Κασιδιάρη. Πώς χάθηκε από τα «ραντάρ» ο Χρήστος Παππάς και ποιους θεωρεί υπεύθυνους η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
– Νέος γύρος αναδρομικών για 255.000 συνταξιούχους. Ποιες είναι οι τρεις κατηγορίες των δικαιούχων και πότε θα πληρωθούν.
– Μετά το γκολ στη Μαρσέιγ ο Αχμέντ Χασάν δηλωνει στην «R»: «Θα παλέψουμε στο Οπόρτο για θετικό αποτέλεσμα».
– Δημήτρης Καμπανάρος: Ερωτηματικά για το τρίτο τεστ που τον οδήγησε στην αυτοκτονία.
– Καταθέσεις-σοκ για τον γυναικολόγο στη Ρόδο. Πώς περιγράφουν στις μηνύσεις τους δύο γυναίκες τα όσα υπέστησαν στο εξεταστήριο του γιατρού.




Exit mobile version