Η Realnews αυτής της Κυριακής (15/9/2024)

Με τίτλο: «Τριπλή ανάσα στην αγορά ακινήτων!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις αλλαγές στη φορολογία που εξετάζει η κυβέρνηση για να συγκρατηθεί η αύξηση των τιμών.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– «Κλείδωσε» η απόφαση για πάγωμα των αντικειμενικών αξιών στα σημερινά επίπεδα έως το τέλος του 2025.

– Παρατείνεται η αναστολή του ΦΠΑ στις μεταβιβάσεις.

– Στο τραπέζι του οικονομικού επιτελείου βρίσκεται και η αναβολή της επιβολής φόρου υπεραξίας 15% στα κέρδη από τις αγοραπωλησίες ακινήτων.

– Αναλυτικός οδηγός για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός από το βήμα της ΔΕΘ για την αντιμετώπιση της στεγαστικής κρίσης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο Σολτς βάζει φωτιά στο μεταναστευτικό! Ο Γερμανός καγκελάριος καταργεί μονομερώς τη Συνθήκη Σένγκεν για να επιβιώσει πολιτικά. Ντόμινο αντιδράσεων σε όλη την Ευρώπη προκαλεί η απόφαση του Βερολίνου να επαναφέρει τους συνοριακούς ελέγχους από τις 16 Σεπτεμβρίου. Ηχηρή παρέμβαση Μητσοτάκη από τη Βιέννη. Ανησυχία στην Αθήνα για τις αλυσιδωτές επιπτώσεις από τη γερμανική κίνηση και για το ενδεχόμενο να κλείσουν και άλλες χώρες τα σύνορά τους, την ώρα που οι μεταναστευτικές ροές σε Εβρο και Αιγαίο σημειώνουν μεγάλη αύξηση.

– Κωστής Χατζηδάκης στην «R»: «Το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι εντολή για να δουλέψουμε περισσότερο».

– Ψηφιακό «μάτι» για αυθαιρεσίες σε δημόσιους χώρους. Ερχεται νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα με την ονομασία «MyStreet». Μέσω της εφαρμογής οι πολίτες θα παρακολουθούν ποιες περιοχές στις γειτονιές τους έχουν παραχωρηθεί για εμπορική χρήση από τους δήμους. Θα μπορούν να καταγγέλλουν επιχειρήσεις και καταστήματα που καταλαμβάνουν παράνομα πεζοδρόμια, δρόμους και πλατείες με τραπεζοκαθίσματα και πρόχειρες κατασκευές.

– Συνέντευξη – φωτιά του βουλευτή Πέτρου Παππά στην «R»: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κλείσει τον ιστορικό κύκλο του και μια νέα παράταξη πρέπει να αναδυθεί».

– Το παρασκήνιο της αποφυλάκισης του Απ. Λύτρα. Το σκεπτικό των δικαστών για τη μετατροπή του αδικήματος από κακούργημα σε πλημμέλημα.

– Φρίκη στον Κολωνό: Νέος κύκλος επιθέσεων στη 12χρονη! Τα περιστατικά που διερευνά η ΕΛ.ΑΣ. έπειτα από καταγγελίες της οικογένειας της ανήλικης.

– Ο ηγούμενος που ξεσκέπασε τους μπράβους της Μυκόνου. Η κατάθεση που οδήγησε στην εξάρθρωση κυκλώματος εκβιαστών στο Νησί των Ανέμων.

 

Exit mobile version