Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τα σενάρια της επόμενης ημέρας» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το παρασκήνιο της σφοδρής σύγκρουσης Δένδια – Τσαβούσογλου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Η παγίδα του γιαλαντζί σουλτάνου, η ηχηρή απάντηση της Αθήνας και η τουρκική αμηχανία.

– Τι είχαν συζητήσει την παραμονή της επίσκεψης Δένδια στην Aγκυρα ο πρωθυπουργός µε τον υπουργό Εξωτερικών.

– Οι διάλογοι του επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας πίσω από τις κλειστές πόρτες µε Ερντογάν και Τσαβούσογλου.

– Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης στην «R»: «Οι κόκκινες γραμμές µας είναι εθνικές. Η Ελλάδα λέει τα ίδια και μέσα και έξω».

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο «ολισθηρός δρόμος» του Κώστα Σημίτη στα ελληνοτουρκικά. Η «R» φέρνει στο φως επιστολή που απέστειλε ο Γ. Αρσένης το 1997 στον τότε πρωθυπουργό για τους χειρισμούς του στα εθνικά θέματα. «Σύντομα θα βρεθούμε αντιμέτωποι µε τουρκικές απαιτήσεις και δυτικές πιέσεις, που θα είναι δύσκολο να αντιμετωπιστούν», τόνιζε ο αείμνηστος υπουργός.

– Συναγερμός για τα εμβόλια. Βρυξέλλες και Αθήνα “τρέχουν” για να μην εκτροχιαστεί η εμβολιαστική εκστρατεία. Πώς θα αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του θορύβου για τη Johnson & Johnson και την AstraΖeneca. Το σχέδιο 60 ημερών της ελληνικής κυβέρνησης για να εμβολιαστούν οι 40άρηδες μέχρι το τέλος Ιουνίου. Εγκριτοι επιστήμονες μιλούν στην «R» για τα οφέλη των εμβολίων, τις θρομβώσεις και τις παρενέργειες.

– Ντιµπέιτ Κεραμέως – Φίλη για την Παιδεία. Συνεντεύξεις στην «R» της νυν και του πρώην υπουργού Παιδείας.

– Στήριξη των επιχειρήσεων µε κονδύλια του ΕΣΠΑ. Το υπ. Οικονομικών σχεδιάζει ειδικό χρηματοδοτικό εργαλείο για την κάλυψη μέρους των χρεών της πανδημίας προς εφορία και ασφαλιστικά ταμεία.

– Οι φοροελαφρύνσεις που «κλείδωσαν» για το 2021.

– 4 πρόσωπα στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του Γ. Καραϊβάζ. Τα βίντεο που δείχνουν τη διαδρομή των εκτελεστών και η κατάθεση του δημοσιογράφου στη Δικαιοσύνη τον Ιούλιο του 2020.

– «Με παρότρυνε να εκδίδομαι». Ολόκληρη η μήνυση-σοκ κατά διευθυντή δημοτικού σχολείου στην Κατερίνη, που κατέθεσε η ανιψιά του για την κακοποίησή της από την ηλικία των 9 ετών!

– «Να πει όλη την αλήθεια ο φίλος της κόρης µου». Η μητέρα της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στο μυστηριώδες δυστύχημα στη Γαύδο μιλά στην «R».


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.