Η Realnews αυτής της Κυριακής (14/7/2024)

Με τίτλο: “Η εφορία «ξεσκονίζει» όλα τα ακίνητα” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ξεκινούν μαζικές διασταυρώσεις μετά τη διασύνδεση του Taxis με το Κτηματολόγιο τον Σεπτέμβριο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σαφάρι της φορολογικής διοίκησης για τον εντοπισμό ιδιοκτητών που δεν έχουν δηλώσει στο Ε9 κατοικίες και οικόπεδα ή έχουν αποκρύψει το πραγματικό μέγεθος της ακίνητης περιουσίας τους.

– Οι φορολογούμενοι που θα αποδειχθεί ότι έχουν υποβάλει ανακριβείς δηλώσεις θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο, αλλά και αυξημένους φόρους εισοδήματος και ΕΝΦΙΑ.

– Ποιες αλλαγές έρχονται για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που αποκτούν εισοδήματα από την εκμετάλλευση των ακινήτων τους.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην «R»: «Προσδοκώ από τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει το παράδειγμα ως ιστορικός ηγέτης του χώρου». «Οσο ηγούμαι του ΣΥΡΙΖΑ, καμία μαύρη σακούλα δεν έχει περάσει και δεν θα περάσει το κατώφλι της Κουμουνδούρου», τονίζει ο πρόεδρος του κόμματος. «Καλούμε το ΠΑΣΟΚ στο αυτονόητο: Στην οικοδόμηση πολιτικής εμπιστοσύνης μέσω ενός κοινοβουλευτικού μετώπου υπεράσπισης των συμφερόντων της κοινωνίας».

– Τάκης Θεοδωρικάκος στην «R»: «Ολιγοπωλιακές καταστάσεις δεν μπορεί να γίνονται αποδεκτές». «Λέμε ”ναι” στο θεμιτό κέρδος, ”όχι” στην αισχροκέρδεια», δηλώνει ο υπουργός Ανάπτυξης.

– «Είμαστε ακόμη στην αρχή…». Πολύ σοβαρή χαρακτηρίζουν την υπόθεση Ρέμου πηγές των ελεγκτικών Αρχών που μίλησαν στην «R». Πότε θα κληθούν για εξηγήσεις ο δημοφιλής τραγουδιστής και τέσσερις συνεργάτες του.

– Ανεβαίνει το θερμόμετρο στο ΠΑΣΟΚ: Το σκληρό πόκερ για την ηγεσία και η υποψηφιότητα Διαμαντοπούλου. Κορυφώνονται οι διεργασίες ενόψει της εσωκομματικής εκλογής τον Οκτώβριο.

– Πέτρος Παππάς – Εμυ Λιβανίου: Ο ερωτευμένος εφοπλιστής και η ΤV σταρ. Η γνωριμία πριν από δύο χρόνια, η σχέση τους και το λαμπερό πάρτι μέχρι πρωίας στο Μαρκόπουλο.

– Ανοίγουν στόματα για τη μαφία της Μυκόνου. Οι έρευνες για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου φέρνουν στο φως ένοχα μυστικά. Η «R» αποκαλύπτει τα μηνύματα και τις επαφές που βρέθηκαν στα κινητά του 44χρονου δράστη και δείχνουν τους ηθικούς αυτουργούς της εκτέλεσης στο Νέο Ψυχικό.

– Κύκλωμα δημοτικών υπαλλήλων: «Από παντού τα παίρνεις, ρε Νάνσυ…». Οι διάλογοι της 43χρονης αρχηγού και άλλων μελών της οργάνωσης με τους επιχειρηματίες που εκβίαζαν.

 

 

Exit mobile version