Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα (6/6/2021)

Με τίτλο: «Τα “πλυντήρια” της Greek Mafia» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τους σαρωτικούς ελέγχους σε εταιρείες-βιτρίνες του οργανωμένου εγκλήματος.
Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– ΑΑΔΕ και ΤτΕ θα κάνουν φύλλο και φτερό συναλλαγές και περιουσιακά στοιχεία επιχειρήσεων που φέρονται να ξεπλένουν μαύρο χρήμα από εγκληματικές δραστηριότητες.
– Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τις εν ψυχρώ δολοφονίες σε Σεπόλια και Βάρη.
Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πρόγραμμα 7,5 εκατ. ευρώ για τους ήρωες της πανδημίας. Η πρωτοβουλία του Βασίλη Κικίλια για γιατρούς, νοσηλευτές και εργαζομένους στο ΕΣΥ που βρίσκονται αντιμέτωποι με το σύνδρομο Burnout.
– Μπόνους στους εμβολιασμένους. Τα προνόμια που εξετάζει η κυβέρνηση για όσους έχουν λάβει και τις δύο δόσεις. Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν τις επόμενες ημέρες, μετά από διευρυμένη σύσκεψη κυβερνητικών αξιωματούχων και υγειονομικών.

Στέλιος Πέτσας: «Είναι αυτονόητο ότι για την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη η ασφάλεια των πολιτών αποτελεί αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η Ν.Δ. έδωσε προτεραιότητα στην καταστολή νέων ανθρώπων και άφησε το οργανωμένο έγκλημα να δρα ανενόχλητο».

– «Εχουμε αποδείξεις ότι ήταν δολοφονία». Νέα πραγματογνωμοσύνη ρίχνει φως στις συνθήκες θανάτου του Σήφη Βαλυράκη. Τι δηλώνει στην «R» ο αδελφός της γυναίκας του.

– Τι ψάχνει ο Γουόρεν Μπάφετ στην Ελλάδα. Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής ίδρυσε εταιρεία real estate στη χώρα μας.

– Νερό με νιτρικά σε μεγάλες πόλεις. Ανησυχία από νέες μετρήσεις για την ποιότητα του πόσιμου νερού σε αστικά κέντρα της χώρας μας. Πιο αυστηρά όρια ζητούν οι επιστήμονες για την προστασία βρεφών και παιδιών που είναι πιο ευάλωτα.

– «Ηταν πολύ δυνατή για να βάλει τέλος στη ζωή της». Η μητέρα της 11χρονης που βρέθηκε νεκρή σε παραλία των Χανίων μιλά στην «R».

«Ηταν ο χειρότερος εφιάλτης της ζωής μου». Ολη η συγκλονιστική κατάθεση της 15χρονης που κακοποιήθηκε σεξουαλικά από 44χρονο στη Λιβαδειά.





Exit mobile version