Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Στην εργασία μόνο με τεστ ή με εμβόλιο» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει το μέτρο που εξετάζεται για να εφαρμοστεί από τον Σεπτέμβριο σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Η απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση για τους εκπαιδευτικούς θα επεκταθεί και σε άλλους επαγγελματικούς κλάδους.

-Μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό τεστ θα εισέρχεται το προσωπικό στους χώρους εργασίας.

-Προτεραιότητα θα δοθεί σε όσους απασχολούνται στο λιανεμπόριο, στον επισιτισμό και σε κρατικές υπηρεσίες που συναλλάσσονται με το κοινό.

– Το κόστος του διαγνωστικού ελέγχου θα επιβαρύνει τον ίδιο τον εργαζόμενο. Οποιος δεν προσκομίζει τα απαιτούμενα έγγραφα θα βγαίνει σε αναστολή.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Βάσεις στα κατεχόμενα ετοιμάζει ο Ερντογάν. Αποκαλυπτική έκθεση με δορυφορικές εικόνες του Γαλλικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων για τις ύποπτες κινήσεις της Αγκυρας στην Αμμόχωστο.

– Τα μυστικά του νέου «Εξοικονομώ» – Αναλυτικός οδηγός. «Ανοίγει» τον Σεπτέμβριο η πλατφόρμα για αιτήσεις. Τα κριτήρια και οι επιδοτήσεις για πράσινες παρεμβάσεις στα κτίρια. Τι θα ισχύσει για ιδιώτες και επιχειρήσεις.

– Ανεβάζει στροφές ο τουρισμός. «Καύσωνας» κρατήσεων σε δημοφιλείς προορισμούς για τον Αύγουστο και προσδοκίες για επιμήκυνση της σεζόν μέχρι το τέλος Οκτωβρίου. Τι δηλώνει στην «R» ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης.

Σπήλιος Λιβανός: «Εμβολιαζόμενοι, δεν προστατεύουμε μόνο εμάς και τους συνανθρώπους μας, αλλά και την πατρίδα. Το μέτωπο της αλήθειας και της λογικής πρέπει να νικήσει και θα νικήσει».

Νίκος Φίλης: «Δεν μπορούσε η κυβέρνηση να μιλήσει τη γλώσσα της κοινωνικής αλληλεγγύης. Είναι έξω από την πολιτική της κουλτούρα. Αυτό πληρώνουμε τώρα με την κάμψη στους εμβολιασμούς».

– Εμβόλιο: Ποιοι και πότε θα χρειαστούν τρίτη δόση. Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R» και προαναγγέλλουν ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν στα τέλη Αυγούστου.

– «Ο εφιάλτης της κλιματικής αλλαγής ξεκίνησε». Τι δηλώνουν στην «R» οι Χρ. Ζερεφός, Μ. Πετράκης και Σπ. Ραψομανίκης για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

– «Τον φοβάμαι ακόμα και τώρα!» Η μία από τις τρεις γυναίκες που κατήγγειλαν τον Πέτρο Φιλιππίδη για σεξουαλική κακοποίηση μιλά στην «R» για την προφυλάκισή του.

– Φρίκη στα Γλυκά Νερά. Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στη σύμβουλο ψυχικής υγείας της Καρολάιν δίνουν νέα τροπή στις έρευνες.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.