Quantcast
Η Realnews σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Tο σχέδιο για την τρίτη δόση» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις εισηγήσεις των ειδικών που εξετάζει η κυβέρνηση για το επαναληπτικό εμβόλιο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Ποιες ηλικίες και επαγγελματικές ομάδες θα προηγηθούν.

– Θα ειδοποιηθούν με SMS για να κλείσουν ραντεβού μέσα στο φθινόπωρο.

– Eρχεται ο εμβολιασμός για παιδιά άνω των 5 ετών. Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που μελετούν οι επιστήμονες για να δώσουν το «πράσινο φως».

– Επιστρέφουν οι μάσκες στους ανοιχτούς χώρους λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα».

– Τι εξετάζει η επιτροπή λοιμωξιολόγων. Μιλούν στην «R»: Θ. Δημόπουλος, Γ. Τούντας, Γ. Χρούσος, Γρ. Γεροτζιάφας.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Χάος στο Αφγανιστάν. Συναγερμός στην Αθήνα για ένα νέο προσφυγικό κύμα. Συντονισμένη ευρωπαϊκή απάντηση επιδιώκει η Αθήνα μετά τις τελευταίες δραματικές εξελίξεις. Γράφουν στην «R»: Κ. Φίλης, Κ. Υφαντής. Αθ. Δρούγος, Χρ. Γιαλλουρίδης. Οι ΗΠΑ φοβούνται νέα γενιά τρομοκρατών. Ρόλο ρυθμιστή αναζητεί ο Ερντογάν.

– Οι αντικειμενικές βάζουν φωτιά στις μεταβιβάσεις ακινήτων. Αύξηση 8% σε αγοραπωλησίες και γονικές παροχές.

– Πύρινος όλεθρος στα Βίλια: Αντιπυρικές ζώνες ούτε για δείγμα! Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής μιλούν στην «R» για απουσία προληπτικού σχεδιασμού στην έκταση των 120.000 στρεμμάτων που κάηκαν στη δυτική Αττική. Δύο μαρτυρίες για εμπρησμό στην Κερατέα και νέα δεδομένα για τη φωτιά στο Τατόι ερευνούν οι Αρχές.

– Τι αλλάζει στο επίδομα ανεργίας. Τι πρόβλέπει το νομοσχέδιο του υπ. Εργασίας για την καταβολή των βοηθημάτων.

Νότης Μηταράκης: «Δεν θέλουμε και δεν θα γίνουμε ξανά πύλη εισόδου παράτυπων μεταναστευτικών ροών στην Ευρώπη. Παραμένουμε σε μέγιστη ετοιμότητα στα θαλάσσια και χερσαία σύνορά μας».

Ολγα Γεροβασίλη: «Ζητάμε από την κυβέρνηση το αυτονόητο: να συνεννοηθεί με την αντιπολίτευση και τους επιστημονικούς φορείς για ένα πραγματικά εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης».

– NOVA – WIND: Το χρυσό deal που αλλάζει τα δεδομένα στην αγορά των τηλεπικοινωνιών. Πώς ο Νίκος Σταθόπουλος έκλεισε τη συμφωνία της χρονιάς.

– «Ο δολοφόνος με βίασε και με απειλούσε». Τι περιγράφει στην κατάθεσή της η 17χρονη φίλη του 20χρονου που μαχαιρώθηκε θανάσιμα στις Σέρρες.

– «Με παγίδευσε στην απαγωγή της Μαρκέλλας». Τι κατέθεσε ο 35χρονος που κατηγορείται για συνέργεια στην αρπαγή της 10χρονης μαθήτριας από τη φίλη του.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.