Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Πότε και πώς θα εμβολιαστούν οι μαθητές» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R» για το πώς θα επιτευχθεί η ανοσία στις μικρές ηλικίες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Οριστική και μόνιμη άδεια του FDA για τις ηλικίες 16 και άνω.

-Oλα τα δεδομένα για τα παιδιά 12-15 ετών.

-Τα σενάρια για το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού στις ηλικίες από 5 έως 12 ετών.

– Οι εισηγήσεις που δέχεται το Μέγαρο Μαξίμου. Ο οδικός χάρτης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Μετά τους υγειονομικούς, σειρά παίρνουν αστυνομικοί, στρατιωτικό προσωπικό, Λιμενικό και Πυροσβεστική – Θα ακολουθήσουν εργαζόμενοι σε ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, μέσα μεταφοράς και άλλες κρίσιμες υποδομές του Δημοσίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Κλείδωσε» ο ανασχηματισμός. Στη ΔΕΘ με νέα κυβέρνηση ο πρωθυπουργός. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι μετακινούνται. Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ τού δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσει απερίσπαστος και μακριά από κάθε είδους επιρροές το νέο σχήμα.

– Εξαγγελίες στη ΔΕΘ: Στο τραπέζι 13 φοροελαφρύνσεις μέχρι το 2023. Ποιες μειώσεις φόρων και εισφορών εξετάζει η κυβέρνηση. Τι λένε στην «R» οι εκπρόσωποι 9 παραγωγικών φορέων.

– Χάος στο Αφγανιστάν: 60 ημέρες αγωνίας για να αποτραπεί η προσφυγική κρίση. Οι ανησυχίες σε Βρυξέλλες και Αθήνα για το ρεύμα των Αφγανών προσφύγων.

– Σεσημασμένοι εμπρηστές πίσω από Βίλια και Τατόι. Τι εντόπισαν οι Αρχές στις ύποπτες αναζωπυρώσεις σε βόρεια και δυτική Αττική.

– Κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Οι περίεργες «δουλειές» του… συντρόφου Δ. Δάφνη στην άμυνα! Πώς επιχειρεί να μπλοκάρει την αναβάθμιση των F-16. Το colpo grosso που σχεδίαζε στην ΕΑΒ.

– Τι κερδίζουν 50.000 νέοι συνταξιούχοι. 2,5 εκατ. ευρώ θα επιστραφούν στους δικαιούχους μετά τον επανυπολογισμό.

– «Θα αποδειχθεί ότι δεν έχω σχέση με την κοκαΐνη». Τι λέει στην απολογία της η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα για την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

– Εγκλημα στη Μεσαρά: «Τον σκότωσε και τώρα αμαυρώνει τη μνήμη του». Τι δηλώνουν οι συγγενείς του 39χρονου κτηνοτρόφου για τον 27χρονο δράστη.


Exit mobile version