Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πότε και πώς θα εμβολιαστούν οι μαθητές» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Κορυφαίοι επιστήμονες μιλούν στην «R» για το πώς θα επιτευχθεί η ανοσία στις μικρές ηλικίες.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Οριστική και μόνιμη άδεια του FDA για τις ηλικίες 16 και άνω.

-Oλα τα δεδομένα για τα παιδιά 12-15 ετών.

-Τα σενάρια για το άνοιγμα της πλατφόρμας εμβολιασμού στις ηλικίες από 5 έως 12 ετών.

– Οι εισηγήσεις που δέχεται το Μέγαρο Μαξίμου. Ο οδικός χάρτης για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Μετά τους υγειονομικούς, σειρά παίρνουν αστυνομικοί, στρατιωτικό προσωπικό, Λιμενικό και Πυροσβεστική – Θα ακολουθήσουν εργαζόμενοι σε ΔΕΔΔΗΕ, ΔΕΗ, μέσα μεταφοράς και άλλες κρίσιμες υποδομές του Δημοσίου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– «Κλείδωσε» ο ανασχηματισμός. Στη ΔΕΘ με νέα κυβέρνηση ο πρωθυπουργός. Ποιοι μένουν, ποιοι φεύγουν και ποιοι μετακινούνται. Το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ τού δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσει απερίσπαστος και μακριά από κάθε είδους επιρροές το νέο σχήμα.

– Εξαγγελίες στη ΔΕΘ: Στο τραπέζι 13 φοροελαφρύνσεις μέχρι το 2023. Ποιες μειώσεις φόρων και εισφορών εξετάζει η κυβέρνηση. Τι λένε στην «R» οι εκπρόσωποι 9 παραγωγικών φορέων.

– Χάος στο Αφγανιστάν: 60 ημέρες αγωνίας για να αποτραπεί η προσφυγική κρίση. Οι ανησυχίες σε Βρυξέλλες και Αθήνα για το ρεύμα των Αφγανών προσφύγων.

– Σεσημασμένοι εμπρηστές πίσω από Βίλια και Τατόι. Τι εντόπισαν οι Αρχές στις ύποπτες αναζωπυρώσεις σε βόρεια και δυτική Αττική.

– Κυκλοφορεί και οπλοφορεί. Οι περίεργες «δουλειές» του… συντρόφου Δ. Δάφνη στην άμυνα! Πώς επιχειρεί να μπλοκάρει την αναβάθμιση των F-16. Το colpo grosso που σχεδίαζε στην ΕΑΒ.

– Τι κερδίζουν 50.000 νέοι συνταξιούχοι. 2,5 εκατ. ευρώ θα επιστραφούν στους δικαιούχους μετά τον επανυπολογισμό.

– «Θα αποδειχθεί ότι δεν έχω σχέση με την κοκαΐνη». Τι λέει στην απολογία της η 31χρονη Αφροδίτη Μπάρμπα για την υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

– Εγκλημα στη Μεσαρά: «Τον σκότωσε και τώρα αμαυρώνει τη μνήμη του». Τι δηλώνουν οι συγγενείς του 39χρονου κτηνοτρόφου για τον 27χρονο δράστη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.