Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Φθινοπωρινό “τσουνάμι” ανατιμήσεων» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι έρχονται αυξήσεις έως 25% σε πάνω από 500 προϊόντα πρώτης ανάγκης μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Παραγωγοί και λιανέμποροι υποστηρίζουν πως δεν μπορούν να απορροφήσουν το κόστος από το ράλι των τιμών σε καύσιμα και πρώτες ύλες και στέλνουν τον βαρύ λογαριασμό στα νοικοκυριά.

-Ποιες είναι οι 31 κατηγορίες βασικών αγαθών που θα χτυπηθούν από το νέο κύμα ακρίβειας.

-Ποια μέτρα εξετάζουν στην κυβέρνηση για να ανακόψουν την έκρηξη των τιμών.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αποχαιρετισμός στον Μίκη. Αγνωστα περιστατικά από την πολυκύμαντη ζωή του. Ο Γιώργος Λιάνης γράφει για τη διαδρομή του οικουμενικού Ελληνα.

– Το παρασκήνιο και τα μυστικά του ανασχηματισμού: Το… ημερολόγιο καταστρώματος για το «ναυάγιο» Αποστολάκη. Τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί το πρόσωπο που θα αναλάβει τα ηνία του υπουργείου Πολιτικής Προστασίας.

– Πώς η τουρκική ακτοφυλακή στέλνει μετανάστες στη Λέσβο. Φωτογραφίες – ντοκουμέντα.

– Μάχη 30 ημερών για την ανοσία! «Χρειαζόμαστε τουλάχιστον 50.000 εμβολιασμούς κάθε ημέρα, για να αποφύγουμε το έμφραγμα στις ΜΕΘ», λένε οι ειδικοί.

Χρήστος Σταϊκούρας: «Διψήφιος ο ρυθμός ανάπτυξης στο β’ τρίμηνο». «Η ελληνική οικονομία θα κινηθεί φέτος καλύτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις», τονίζει ο υπουργός Οικονομικών.

Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή είχε κρυστάλλινη θέση υπέρ του καθολικού εμβολιασμού και αυτό ήταν και είναι μια θέση αρχής».

– Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο του Mad Clip. Ξεκινά κύκλος καταθέσεων φίλων και γνωστών του 34χρονου ράπερ, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην παραλιακή.

– «Η Εφη κρύβει τον συνεργό». Τι καταγγέλλουν άτομα του στενού περιβάλλοντος της Ιωάννας, που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020.

Αυτή την Κυριακή με τη Realnews: Τα αστυνομικά μυθιστορήματα του Σέρλοκ Χολμς με την υπογραφή του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ – Μαζί Real Taste & Style και Γ. Ξενόπουλος

“Η Κοιλάδα του Φόβου” με την υπογραφή του Άρθουρ Κόναν Ντόιλ.

Ο Σέρλοκ Χόλμς καλείται να ξετυλίξει τον μίτο ενός δυσεπίλυτου μυστηρίου. Μια πολυτελής σκληρόδετη έκδοση για τη βιβλιοθήκη σας.

Μαζί

Real Taste & Style

Δοκιμάζουμε του κόσμου τα σουβλάκια και ταξιδεύουμε στις Πρέσπες

Και

Συμπληρώστε την συλλογή σας με έργα του Ξενόπουλου από τη βιβλιοθήκη της Real.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ:


Exit mobile version