Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Το μεγάλο κόλπο με τα πλαστά πιστοποιητικά!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ξεκινά εξονυχιστικός έλεγχος των εμβολιασμών που έγιναν μετά τις 22 Ιουλίου σε υγειονομικούς.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αρση τραπεζικού απορρήτου για όλους τους εμπλεκομένους ζητούν οι Αρχές, για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο ύπαρξης οργανωμένου κυκλώματος.

– Στο μικροσκόπιο θα βρεθούν και 3.000 βεβαιώσεις νόσησης γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων των νοσοκομείων.

– Οδηγός για την ασφαλή επιστροφή στα θρανία. 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για γονείς και μαθητές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– 6 μήνες νωρίτερα η έξοδος από την αυστηρή εποπτεία. Ολο το παρασκήνιο των συζητήσεων της κυβέρνησης με εκπροσώπους των θεσμών.

– Ποιοι και πώς έπεισαν τον Πολάκη να εμβολιαστεί.

– Η ώρα της κρίσης για τα αναδρομικά 650.000 συνταξιούχων. Πότε αναμένονται οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΣτΕ για τα κομμένα δώρα και τις περικοπές στις συντάξεις του Δημοσίου.

– Γιάννης Οικονόμου: «Η προτεραιότητα και το βάρος το επόμενο διάστημα θα δοθούν στην αύξηση των εμβολιασμών -και ιδιαίτερα των ανηλίκων- και στην τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί».

– Αλέξης Χαρίτσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στήριξε τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Αυτές οι θέσεις είναι ξεκάθαρες».

– «Κλείδωσε» η τρίτη δόση. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους επαναληπτικούς εμβολιασμούς. Η αρχή θα γίνει με τους υγειονομικούς και με πολίτες άνω των 80 ετών. Ποιες ηλικιακές και επαγγελματικές ομάδες θα ακολουθήσουν.

– Λιμάνι κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη. Οι 5 πρωτοβουλίες του Βασίλη Κικίλια για την ενίσχυση του τουρισμού στη Μακεδονία.

– «Είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα». Η «R» αποκαλύπτει ολόκληρο το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

– Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ανδρικό DNA στο σπίτι όπου την κρατούσαν. Τι αναφέρει το Δικαστικό Συμβούλιο, που παραπέμπει σε δίκη την 35χρονη κατηγορούμενη.


Exit mobile version