Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το μεγάλο κόλπο με τα πλαστά πιστοποιητικά!» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ξεκινά εξονυχιστικός έλεγχος των εμβολιασμών που έγιναν μετά τις 22 Ιουλίου σε υγειονομικούς.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Αρση τραπεζικού απορρήτου για όλους τους εμπλεκομένους ζητούν οι Αρχές, για να διερευνήσουν το ενδεχόμενο ύπαρξης οργανωμένου κυκλώματος.

– Στο μικροσκόπιο θα βρεθούν και 3.000 βεβαιώσεις νόσησης γιατρών, νοσηλευτών και διοικητικών υπαλλήλων των νοσοκομείων.

– Οδηγός για την ασφαλή επιστροφή στα θρανία. 12 ερωτήσεις και απαντήσεις για γονείς και μαθητές.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– 6 μήνες νωρίτερα η έξοδος από την αυστηρή εποπτεία. Ολο το παρασκήνιο των συζητήσεων της κυβέρνησης με εκπροσώπους των θεσμών.

– Ποιοι και πώς έπεισαν τον Πολάκη να εμβολιαστεί.

– Η ώρα της κρίσης για τα αναδρομικά 650.000 συνταξιούχων. Πότε αναμένονται οι αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου και του ΣτΕ για τα κομμένα δώρα και τις περικοπές στις συντάξεις του Δημοσίου.

– Γιάννης Οικονόμου: «Η προτεραιότητα και το βάρος το επόμενο διάστημα θα δοθούν στην αύξηση των εμβολιασμών -και ιδιαίτερα των ανηλίκων- και στην τήρηση των μέτρων που έχουν ανακοινωθεί».

– Αλέξης Χαρίτσης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ από την πρώτη στιγμή στήριξε τον καθολικό εμβολιασμό του πληθυσμού και τον υποχρεωτικό εμβολιασμό των υγειονομικών. Αυτές οι θέσεις είναι ξεκάθαρες».

– «Κλείδωσε» η τρίτη δόση. Μετά τις 25 Σεπτεμβρίου ανοίγει η πλατφόρμα για τους επαναληπτικούς εμβολιασμούς. Η αρχή θα γίνει με τους υγειονομικούς και με πολίτες άνω των 80 ετών. Ποιες ηλικιακές και επαγγελματικές ομάδες θα ακολουθήσουν.

– Λιμάνι κρουαζιέρας στη Θεσσαλονίκη. Οι 5 πρωτοβουλίες του Βασίλη Κικίλια για την ενίσχυση του τουρισμού στη Μακεδονία.

– «Είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλα εγκλήματα». Η «R» αποκαλύπτει ολόκληρο το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, που απέρριψε το αίτημα αποφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

– Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε ανδρικό DNA στο σπίτι όπου την κρατούσαν. Τι αναφέρει το Δικαστικό Συμβούλιο, που παραπέμπει σε δίκη την 35χρονη κατηγορούμενη.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.