Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Πώς «κλείδωσε» η συμφωνία για τις φρεγάτες” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας το παρασκήνιο της συμμαχίας Ελλάδας – Γαλλίας και η επόμενη ημέρα.

Ακόμα:

– Οι άγνωστες λεπτομέρειες από τις συναντήσεις Μητσοτάκη – Μακρόν σε Αθήνα και Παρίσι. Η τηλεφωνική συνομιλία του Γάλλου Προέδρου με τον Τζο Μπάιντεν.

– Τι προβλέπει το σχέδιο για την ενδυνάμωση της παρουσίας του γαλλικού στόλου σε Αιγαίο και νοτιοανατολική Μεσόγειο.

– Η ακτινογραφία των Belharra, που έχουν τη δυνατότητα να εποπτεύουν τη θαλάσσια περιοχή από τη Σαμοθράκη έως το Καστελλόριζο.

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– Αποκλειστική συνέντευξη Νίκου Δένδια: «Οι τουρκικές ενέργειες καταπατούν κάθε έννοια του Διεθνούς Δικαίου και της απλής λογικής». Ο υπουργός Εξωτερικών μιλά στην «R» για τις προκλήσεις της Αγκυρας, την αμυντική συνεργασία Ελλάδας – Γαλλίας και τη συμμετοχή της χώρας μας στο πρόγραμμα των F-35.

– Ερχεται το ελληνικό φάρμακο! Ο καθηγητής Ευάγγελος Γιαμαρέλλος μιλά στην «R» για το σκεύασμα Anakinra, που αναμένεται να λάβει την έγκριση των ευρωπαϊκών Αρχών τις επόμενες εβδομάδες.

– Οργανώνουν νέα τάγματα εφόδου στη δυτική Θεσσαλονίκη. Τι δείχνουν οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τους υποκινητές των επεισοδίων στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης. Δάσκαλος πολεμικών τεχνών και γνωστός εθνικιστής στρατολογεί ανηλίκους από τις κερκίδες των γηπέδων. Ο ρόλος πρώην στελεχών της Χρυσής Αυγής.

– Κίνηση – ματ από τον Θ. Κυριακού. Ο Oμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εξαγοράζει 22 κανάλια και δύο ψηφιακές πλατφόρμες της Sony Pictures σε κεντρική και ανατολική Ευρώπη.

– Εμβολιασμοί από κινητές μονάδες. Το σχέδιο που εξετάζει το υπουργείο Υγείας για να επιτευχθεί ταχύτερα το τείχος της ανοσίας. Ειδικά συνεργεία θα βρίσκονται σε χώρους μαζικής προσέλευσης, όπως τα πανεπιστήμια, οι εκκλησίες, οι στάσεις του μετρό και άλλων μέσων μεταφοράς.

– Ερευνα για οικονομική απάτη από τους αντιεμβολιαστές. Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και Οικονομική Αστυνομία εστιάζουν στα παράνομα έσοδα των αρνητών της πανδημίας

– «Η φίλη της Εφης πρέπει να δώσει απαντήσεις». Τι δηλώνουν οι δικηγόροι της Ιωάννας για την άγνωστη γυναίκα που φέρεται να βρισκόταν σε επαφή με τη δράστιδα πριν από την επίθεση με το βιτριόλι.

– Φρίκη στα Γλυκά Νερά: «Θύμα ενδοοικογενειακής βίας η κόρη της Καρολάιν». Τι αναφέρει η εισαγγελέας στην πρότασή της για τη γονική μέριμνα του 18 μηνών βρέφους.



share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.