Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Πότε έρχονται τα µονοκλωνικά» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον σχεδιασμό του υπουργείου Υγείας για το νέο φάρμακο που θα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μέχρι το τέλος Οκτωβρίου αναµένεται να παραληφθούν από τη χώρα µας οι πρώτες 2.000 δόσεις.

– Το σκεύασµα µπορεί να χορηγηθεί σε όλους τους ενηλίκους και στα παιδιά άνω των 12 ετών. Θα δοθεί προτεραιότητα σε ανοσοκατασταλµένους και ευπαθείς οµάδες.

– Το κόστος της θεραπείας, το οποίο θα καλύπτεται εξ ολοκλήρου από το κράτος, ανέρχεται στα 2.000 ευρώ ανά δόση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Πόλεµος νεύρων στο Αιγαίο! Τι φοβάται ο Ερντογάν και κλιµακώνει τις προκλητικές ενέργειες και τι ανησυχεί την ελληνική κυβέρνηση.

– Ξεκινούν κοινές ασκήσεις Ελλάδας – Γαλλίας. Το χρονοδιάγραµµα της υλοποίησης της αµυντικής συµφωνίας συζητούν οι στρατιωτικές ηγεσίες σε Αθήνα και Παρίσι.

– Υπόθεση Βαλυράκη: «Το βίντεο δείχνει ξεκάθαρα τι συνέβη». Τι δηλώνει µετά τα νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως ο αδελφός της συζύγου του αείµνηστου πρώην υπουργού.

Αδωνις Γεωργιάδης: «Πιστεύω ότι η στάση του κ. Τσίπρα στη συµφωνία µε τη Γαλλία ήταν ένα µεγάλο λάθος και για την Ελλάδα και για τον ίδιο».

Ολγα Γεροβασίλη: «Η ελληνογαλλική αµυντική συµφωνία εµπλέκει τη χώρα σε “εξωτικές” περιπέτειες και ασύµµετρες απειλές, µε τους Ελληνες στρατιώτες σε κίνδυνο».

– Το ράλι της ενέργειας: Αναλυτικός οδηγός για τα µέτρα στήριξης.

– 5 ακροδεξιές οργανώσεις στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ.. Ηγετικό στέλεχος των ταγµάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής ο 30χρονος που συνελήφθη για βίαιη επίθεση στο Νέο Ηράκλειο.

– Δίκη για το βιτριόλι: Κρίσιµα ερωτήµατα για το δολοφονικό σχέδιο της Εφης.

Τι λένε στην «R» οι δικηγόροι της Ιωάννας ενόψει της απολογίας της κατηγορουµένης.

– Τρεις θάνατοι από τον ίδιο γιατρό. Ο χειρουργός που κατηγορείται για την απώλεια 15χρονης κόρης ιερέα στη Θεσσαλονίκη ελέγχεται για φονική αµέλεια κατά συρροή.


Exit mobile version