Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Επιτέλους ξύπνησαν!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ε.Ε. απαντά με μέτρα στις προκλήσεις του Ερντογάν στην ανατολική Μεσόγειο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Για πρώτη φορά συζητούν στις Βρυξέλλες την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Τουρκία. Ο ύπατος αρμοστής για την Εξωτερική Πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ έχει αναλάβει να συντάξει σχετικό έγγραφο.

«R» αποκαλύπτει τους διαλόγους στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών, όπου αποφασίστηκε να αναλάβει δράση η Ευρώπη κατά του ανεξέλεγκτου σουλτάνου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο οδικός χάρτης για έξοδο από την εποπτεία! Τι συμφωνήθηκε στις συναντήσεις της κυβέρνησης με εκπροσώπους των θεσμών. Το υπουργείο Οικονομικών θα διαθέσει 7 δισ. ευρώ για την εξόφληση του ΔΝΤ και την πρόωρη αποπληρωμή δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από χώρες της Ε.Ε.. Επισπεύδεται η καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς ιδιώτες, που ανέρχονται στα 2 δισ. ευρώ.

– Κίνημα Αλλαγής: Ολοι οι άνθρωποι των υποψήφιων προέδρων.

– Ο καταζητούμενος τζιχαντιστής που έδινε και συνεντεύξεις! Πώς ΕΛ.ΑΣ. και Ιντερπόλ εντόπισαν τα ίχνη του παροπλισμένου μαχητή του ISIS που συνελήφθη στην Αθήνα.

– Νέος αναπτυξιακός με επιδοτήσεις έως και 80%. To νομοσχέδιο θα βγει σε διαβούλευση την επόμενη εβδομάδα. Τι δηλώνει στην «R» ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Βασίλης Κικίλιας: «Στον τουρισμό, το αύριο προετοιμάζεται από σήμερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νέα τουριστική σεζόν από τα μέσα Μαρτίου του 2022».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Με πληγώνει και δεν ανέχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί να κατοχυρώσει την Κεντροαριστερά και ο Μητσοτάκης να λεηλατεί το Κέντρο. Θα μπω ανάμεσά τους».

– Στο «κόκκινο» μέχρι τα Χριστούγεννα. Κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας μέχρι τον Δεκέμβριο προβλέπουν οι επιστήμονες. Τα ημερήσια κρούσματα θα ξεπεράσουν τις 5.000, προειδοποιεί ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης.

– Νέο όπλο κατά του κορωνοϊού: Ερχεται στην Ελλάδα το χάπι της φαρμακοβιομηχανίας Merck.

– Επίθεση με βιτριόλι: Νέα έρευνα για πιθανούς συνεργούς της Εφης. Μαζί με την ανακοίνωση της ποινής, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν η υπόθεση θα οδηγηθεί ξανά στον εισαγγελέα.

– Φρίκη στη Ρόδο: Καταιγίδα αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης. Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο, εκτός από την 50χρονη θεία της.


Exit mobile version