Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Επιτέλους ξύπνησαν!» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αναφέρει ότι η Ε.Ε. απαντά με μέτρα στις προκλήσεις του Ερντογάν στην ανατολική Μεσόγειο.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Για πρώτη φορά συζητούν στις Βρυξέλλες την επιβολή οικονομικών κυρώσεων στην Τουρκία. Ο ύπατος αρμοστής για την Εξωτερική Πολιτική Ζοζέπ Μπορέλ έχει αναλάβει να συντάξει σχετικό έγγραφο.

«R» αποκαλύπτει τους διαλόγους στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών, όπου αποφασίστηκε να αναλάβει δράση η Ευρώπη κατά του ανεξέλεγκτου σουλτάνου.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ο οδικός χάρτης για έξοδο από την εποπτεία! Τι συμφωνήθηκε στις συναντήσεις της κυβέρνησης με εκπροσώπους των θεσμών. Το υπουργείο Οικονομικών θα διαθέσει 7 δισ. ευρώ για την εξόφληση του ΔΝΤ και την πρόωρη αποπληρωμή δανείων που έχει λάβει η Ελλάδα από χώρες της Ε.Ε.. Επισπεύδεται η καταβολή ληξιπρόθεσμων οφειλών του κράτους προς ιδιώτες, που ανέρχονται στα 2 δισ. ευρώ.

– Κίνημα Αλλαγής: Ολοι οι άνθρωποι των υποψήφιων προέδρων.

– Ο καταζητούμενος τζιχαντιστής που έδινε και συνεντεύξεις! Πώς ΕΛ.ΑΣ. και Ιντερπόλ εντόπισαν τα ίχνη του παροπλισμένου μαχητή του ISIS που συνελήφθη στην Αθήνα.

– Νέος αναπτυξιακός με επιδοτήσεις έως και 80%. To νομοσχέδιο θα βγει σε διαβούλευση την επόμενη εβδομάδα. Τι δηλώνει στην «R» ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης.

Βασίλης Κικίλιας: «Στον τουρισμό, το αύριο προετοιμάζεται από σήμερα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τη νέα τουριστική σεζόν από τα μέσα Μαρτίου του 2022».

Ανδρέας Λοβέρδος: «Με πληγώνει και δεν ανέχομαι ο ΣΥΡΙΖΑ να απειλεί να κατοχυρώσει την Κεντροαριστερά και ο Μητσοτάκης να λεηλατεί το Κέντρο. Θα μπω ανάμεσά τους».

– Στο «κόκκινο» μέχρι τα Χριστούγεννα. Κορύφωση του τέταρτου κύματος της πανδημίας μέχρι τον Δεκέμβριο προβλέπουν οι επιστήμονες. Τα ημερήσια κρούσματα θα ξεπεράσουν τις 5.000, προειδοποιεί ο καθηγητής Δ. Σαρηγιάννης.

– Νέο όπλο κατά του κορωνοϊού: Ερχεται στην Ελλάδα το χάπι της φαρμακοβιομηχανίας Merck.

– Επίθεση με βιτριόλι: Νέα έρευνα για πιθανούς συνεργούς της Εφης. Μαζί με την ανακοίνωση της ποινής, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν η υπόθεση θα οδηγηθεί ξανά στον εισαγγελέα.

– Φρίκη στη Ρόδο: Καταιγίδα αποκαλύψεων για την κακοποίηση της 8χρονης. Οι Αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο να εμπλέκεται και άλλο πρόσωπο, εκτός από την 50χρονη θεία της.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.