Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Τι αλλάζει στην αξιολόγηση του Δημοσίου» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου που ετοιμάζει το υπουργείο Εσωτερικών.
Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– Καταργείται το υφιστάμενο σύστημα, με το οποίο «αρίστευαν» 8 στους 10 δημοσίους υπαλλήλους.

– Με το νέο μοντέλο, θα βαθμολογούνται πλέον μόνο οι προϊστάμενοι για τη συνολική απόδοση του τμήματος.

– Η αποτυχία επίτευξης των στόχων που θα τίθενται θα έχει επιπτώσεις στη βαθμολογική και στην οικονομική εξέλιξη των στελεχών.

– Ποια μπόνους προβλέπονται ώστε να ενισχυθεί η παραγωγικότητα των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μάχη 30 ημερών με την πανδημία. Κορύφωση του τέταρτου κύματος στα μέσα Δεκεμβρίου προβλέπουν οι επιστήμονες. Ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για την τρίτη δόση. Ανοίγει η συζήτηση για τη χρονική ισχύ των πιστοποιητικών εμβολιασμού.

– Η τρομοκρατία των trolls! Η «R» ανοίγει τον φάκελο για τη δράση των «κουκουλοφόρων» του διαδικτύου. Καλούν σε ένοπλες εισβολές σε δημόσια κτίρια, συκοφαντούν και προπαγανδίζουν τη φυσική εξόντωση δημοσίων προσώπων. Περισσότερες από 800 επώνυμες καταγγελίες στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Τι αναφέρει στη μηνυτήρια αναφορά της η ειδική γραμματέας Ειρήνη Αγαπηδάκη για τις επιθέσεις σε βάρος του πρωθυπουργού και μελών της κυβέρνησης από ύποπτους λογαριασμούς στα social media.

– Γ. Μπόμπολας κατά Θ. Βενιάμη: Αγωγή για απάτη 28 εκατ. ευρώ. Στη Δικαιοσύνη προσέφυγε ο επιχειρηματίας κατά του προέδρου της Ενωσης Ελλήνων Εφοπλιστών.

Ν. Παναγιωτόπουλος, υπουργός Εθνικής Αμυνας: «Η ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων να υπερασπιστούν τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας υφίσταται όπου και όποτε απαιτηθεί».

Ανδρέας Ξανθός: «Η πανδημία είναι πλέον ανεξέλεγκτη, η χώρα βιώνει μια υγειονομική τραγωδία με 50 νεκρούς την ημέρα. H εξέλιξη προοιωνίζεται άσχημη και επώδυνη».

– Δικαστικό θρίλερ για την άγνωστη «κόρη»του Σταμάτη Σπανουδάκη. Εκδικάζεται τη Δευτέρα η υπόθεση της 48χρονης που ισχυρίζεται ότι είναι βιολογικό παιδί του διάσημου μουσικοσυνθέτη.

– Καταγγέλλουν γνωστό ηθοποιό για βιασμούς κατά συρροή. Επτά γυναίκες στρέφονται κατά 40χρονου καλλιτέχνη, κατηγορώντας τον για σεξουαλική κακοποίηση.

– Τρεις ύποπτοι για τις επιθέσεις σε οδηγούς ταξί. Τέσσερα χρόνια μετά τη δολοφονία στην Κηφισιά, οι Αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση προσώπων.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.