Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “Τα μυστικά της «Ομικρον»” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα δημοσιεύει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα για τη νέα μετάλλαξη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Εγκριτοι επιστήμονες προβλέπουν ότι το στέλεχος από την Μποτσουάνα μπορεί να κυριαρχήσει και στη χώρα μας.

-Πόσο επικίνδυνη είναι η νέα παραλλαγή του ιού, ποια συμπτώματα προκαλεί και γιατί πλήττει νέους και παιδιά.

-Πόσο αποτελεσματικά είναι τα υπάρχοντα εμβόλια για την αντιμετώπισή της και πότε θα είναι έτοιμα τα νέα σκευάσματα που αναπτύσσουν οι φαρμακοβιομηχανίες.

– Ηλίας Μόσιαλος στην «R»: «Αν δεν αυξήσουμε τα ποσοστά του εμβολιασμού, είναι πιθανό να δούμε και άλλες παραλλαγές στο μέλλον».

-Δύο νέα μέτρα για την περαιτέρω επίσπευση των εμβολιασμών εξετάζει η κυβέρνηση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εμπλοκή αρνητών σε 4 θανάτους! Νέα δικογραφία συνδέει ομάδα αντιεμβολιαστών με ασθενείς που έχασαν τη ζωή τους από κορωνοϊό.

– Αρθρο – παρέμβαση του Γ. Παπανδρέου στην «R»: «Το διακύβευμα των σημερινών εκλογών είναι εθνικού χαρακτήρα».

– Μόνιμος μηχανισμός για πιο φθηνό ρεύμα. Θα ενεργοποιείται όταν σημειώνονται απότομες αυξήσεις στην αγορά ενέργειας και θα επιδοτεί τους λογαριασμούς των ευάλωτων νοικοκυριών.

– Υπουργείο Τουρισμού: Ολο το σχέδιο για την προσέλκυση ψηφιακών νομάδων. Κίνητρα και διευκολύνσεις για εργασία, στέγαση και περίθαλψη περιλαμβάνει το νέο πλαίσιο που επεξεργάζεται ο Βασίλης Κικίλιας.

Νίκη Κεραμέως: «Τα πρωτόκολλα στα σχολεία μας τηρούνται υποδειγματικά. Είναι ενδεικτικό ότι μετά από σχεδόν 3 μήνες λειτουργίας έχουμε μόλις 12 τμήματα κλειστά σε πάνω από 80.000».

Εφη Αχτσιόγλου: «H κυβέρνηση αρνείται μέτρα που θα προστάτευαν ουσιωδώς από το κύμα ακρίβειας, όπως τη μείωση των φόρων κατανάλωσης καυσίμων και την αύξηση του κατώτατου μισθού στα 800 ευρώ».

– Ψάχνουν εταιρεία δολοφόνων πίσω από την εκτέλεση του Γ. Καραϊβάζ. Τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ..

– «Βάφτιζαν» Ελληνες καταζητούμενους από την Ιντερπόλ! Τα ελληνικά διαβατήρια που χορηγούσε το κύκλωμα των επίορκων αστυνομικών διοχετεύονταν σε μέλη της διεθνούς μαφίας των ναρκωτικών.

– «Η Ολγα μπορούσε να σωθεί». Τι δηλώνει στην «R» ο δικηγόρος της οικογένειας της οκτάχρονης που βρήκε τραγικό θάνατο σε εργοστάσιο στο Κερατσίνι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.