Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Πέμπτο κύμα τον Ιανουάριο» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews

Σύμφωνα με την εφημερίδα, νέα έξαρση της πανδημίας προβλέπουν οι επιστήμονες.

Στο ρεπορτάζ της Realnews:

– Οι τελευταίες έρευνες δείχνουν ότι η παραλλαγή «Oμικρον» έχει έως και 8 φορές περισσότερες πιθανότητες να προσβάλει νοσήσαντες και εμβολιασμένους με δύο δόσεις.

– «Είναι αναπόφευκτη μια απότομη αύξηση των νέων μολύνσεων μετά την εορταστική περίοδο, λόγω της υψηλής μεταδοτικότητας της μετάλλαξης», λένε οι ειδικοί.

– Ποιες παρεμβάσεις εξετάζει η κυβέρνηση στην περίπτωση επιδείνωσης των επιδημιολογικών δεδομένων.

– Τι αποκαλύπτει ο δρ. Αλμπερτ Μπουρλά για τους εμβολιασμούς, τη νέα μετάλλαξη και το χάπι της Pfizer.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Εθνικός στόχος η αναβάθμιση των ελληνικών ομολόγων. Η στρατηγική του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης για την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας εντός του 2022.

– Αμερικανικό ενδιαφέρον για συνεργασία με το Πολεμικό Ναυτικό. Τι περιλαμβάνει η νέα πρόταση των ΗΠΑ για τον εκσυγχρονισμό φρεγατών και οπλικών συστημάτων.

– Κύκλωμα πλαστών διαβατηρίων: Οι εταιρείες – βιτρίνες των επίορκων αστυνομικών. Φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη δράση τους.

– Τουρισμός για όλους. Μέτρα για τη διευκόλυνση της πρόσβασης ατόμων με αναπηρία σε τουριστικούς προορισμούς περιλαμβάνει το νομοσχέδιο που ψηφίζεται αύριο στη Βουλή. Τι δηλώνει στην «R» ο Βασίλης Κικίλιας.

Γιώργος Καραγιάννης: «Εχουμε ένα πλάνο έργων με απτά οικονομικά, κοινωνικά και περιβαλλοντικά οφέλη, που θα οδηγήσει στη δημιουργία περίπου 200.000 νέων άμεσων και έμμεσων θέσεων εργασίας».

Σωκράτης Φάμελλος: «Η διαρκής επιδείνωση του πληθωρισμού προοιωνίζεται συνθήκες στέρησης για μεγάλη μερίδα του πληθυσμού, ένα νέο κύμα φτωχοποίησης και ενεργειακής φτώχειας».

– Οι πυρηνάρχες των αρνητών! Με δομή και οργάνωση Χρυσής Αυγής λειτουργούν οι «θεματοφύλακες του Συντάγματος». Διοικητές Σώματος και επιθεωρητές περιλαμβάνει η ιεραρχία των αντιεμβολιαστών, στην οποία συμμετέχουν θύλακες των ομάδων Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη. Οι 5 περιοχές που βρίσκονται στο στόχαστρο της ΕΛ.ΑΣ. ως ορμητήρια των μελών της οργάνωσης.

– Ανοίγουν στόματα για την εκδικητική πορνογραφία! Πώς περιγράφουν τα θύματα τον εφιάλτη που έζησαν. Νέες καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

– «Η Ολγα έσβησε μέσα σε 5 λεπτά». Η «R» φέρνει στο φως την ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της οκτάχρονης στο Κερατσίνι.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.