Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Η Ομικρον πολιορκεί τα νοσοκομεία» κυκλοφορεί σήμερα η Realnews

Το αποκαλυπτικό πολυσέλιδο ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρεται στο σήμα κινδύνου από τους επιστήμονες για τις αντοχές του ΕΣΥ.

– Φόβους για απότομη αύξηση των νοσηλειών και των εισαγωγών στις ΜΕΘ εκφράζουν οι ειδικοί.

– Κορύφωση του πέμπτου κύματος της πανδημίας από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 10 Φεβρουαρίου, με τουλάχιστον 53.000 κρούσματα ημερησίως, προβλέπει ο καθηγητής του ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννης.

– Από πότε θα μειωθεί στους 7 μήνες η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού για όλο τον πληθυσμό.

– Ποιοι προειδοποιούν για την εμφάνιση νέων, πιο επικίνδυνων μεταλλάξεων του κορωνοϊού.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μόνο οι εμβολιασμένοι υγειονομικοί θα προσλαμβάνονται στο ΕΣΥ. Τι προβλέπει το σχέδιο που ετοιμάζουν οι υπουργοί Υγείας και Εσωτερικών.

– 8 νέα μέτρα στήριξης για τις επιχειρήσεις. Οι παρεμβάσεις του οικονομικού επιτελείου για όσους πλήττονται από την υγειονομική κρίση.

– Σαφάρι ελέγχων για την ανάσχεση της ακρίβειας. Οι συνεχείς ανατιμήσεις σε βασικά προϊόντα έχουν σημάνει συναγερμό στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης.

-Τα ελληνικά νησιά στο στόχαστρο του Ερντογάν. Πώς ερμηνεύουν έμπειροι διπλωμάτες τις επιθετικές δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου και στενών συνεργατών του.

Κυριάκος Πιερρακάκης: «Θα προχωρήσει ο ψηφιακός φάκελος μεταβίβασης ακινήτων. Η αγοραπωλησία θα πραγματοποιείται στο συμβολαιογραφείο, χωρίς ο πολίτης να γίνεται κλητήρας από υπηρεσία σε υπηρεσία».

Γιάννης Ραγκούσης: «Ζητάμε εκλογές για να προλάβουμε τα χειρότερα. Εκλογές για να σταματήσει εδώ ο κατήφορος για τους πολίτες, για να υπάρξει μια εντελώς διαφορετική διακυβέρνηση».

– Υπόθεση Παναγιωτόπουλου: «Να βρεθεί το κινητό του Στάθη». Τι αναφέρουν οι δικηγόροι των θυμάτων στο αίτημα που κατέθεσαν στην Εισαγγελία.

– Οι φονικές συνταγές του ψευτογιατρού! Τα ιδιόχειρα σημειώματα με τις επικίνδυνες θεραπείες που χορηγούσε στα θύματά του έρχονται στο φως στη δίκη του Ν. Κοντοστάθη.

– Καταπέλτης το βούλευμα για τον προπονητή της πυγμαχίας. «Είναι έτοιμος να συνεχίσει τις πράξεις του», τονίζουν οι δικαστές για τον 47χρονο που κατηγορείται για παρενόχληση 14χρονης στην Πάτρα.

Δείτε το τηλεοπτικό spot εδώ

Exit mobile version