Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Ελπίδες από τα νέα φάρμακα» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει το σχέδιο της κυβέρνησης για τη διάθεσή τους σε νοσοκομεία και φαρμακεία.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας Realnews:

– 30.000 ολοκληρωμένες θεραπείες με αντιικά χάπια ρίχνει στη μάχη κατά της πανδημίας το υπουργείο Υγείας.

– Ξεκινά η χορήγηση του σκευάσματος της Merck. Πότε έρχεται στην Ελλάδα το χάπι της Pfizer. Με ποια κριτήρια θα συνταγογραφούνται στους ασθενείς.

– «Οι νέες μεταλλάξεις κρίνουν την πορεία της πανδημίας», λένε στην «R» έγκριτοι επιστήμονες. Τι προβλέπουν για την εξέλιξη των επιδημιολογικών δεικτών τις επόμενες εβδομάδες.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Νέα «όπλα» στη μάχη κατά της ακρίβειας. Πυρετός επαφών των στελεχών του οικονομικού επιτελείου με φορείς της αγοράς, με στόχο την απορρόφηση μέρους των ανατιμήσεων από τις ίδιες τις εταιρείες του λιανεμπορίου. Στο τραπέζι παραμένει η πρόταση για μείωση συντελεστών ΦΠΑ στα τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης μετά το τέλος Φεβρουαρίου.

– Τρεις συμβάσεις για τη θωράκιση των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα κατατεθούν στη Βουλή μέχρι το τέλος του μήνα από τον υπουργό Εθνικής Αμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

– «Υπάρχει θετικό κλίμα στη Βρετανία για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα». Τι δηλώνουν στην «R» οι διεθνούς φήμης καθηγητές Λουί Γκοντάρ και Πολ Κάρτλετζ.

– Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το τροχαίο του Μονογυιού . Tι συνέβη στη διαδρομή των 2 χιλιομέτρων πριν από τη μοιραία πρόσκρουση.

– Γιάννης Οικονόμου: «Ο κ. Τσίπρας επέλεξε συνειδητά, στο όνομα μιας φθηνής ψηφοθηρίας, να υπονομεύει τον αγώνα ενάντια στην πανδημία, συντασσόμενος με τον παραλογισμό σε μια σειρά από ζητήματα».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Οι κυβερνητικές παλινωδίες, η επικοινωνιακή διαχείριση σε βάρος της επιστήμης και η αδιαφανής διαχείριση του δημόσιου χρήματος κλόνισαν την εμπιστοσύνη των πολιτών».

– Αναδρομικά έως και 70 μηνών σε 50.000 συνταξιούχους. Η καταβολή τους θα ξεκινήσει από τον Φεβρουάριο.

– Προκλητικά αιτήματα. 19 χρυσαυγίτες ζητούν να αποφυλακιστούν! Τι ισχυρίζονται στα έγγραφα που έχουν καταθέσει και τι απαντούν οι δικηγόροι των θυμάτων της εγκληματικής οργάνωσης.

– Ξεκινά η δίκη για το δυστύχημα Παντελίδη. Οι αποζημιώσεις που διεκδικούν οι Μ. Αρναούτη και Φρ. Κυριάκου και η ανταγωγή από την οικογένεια του τραγουδιστή.


Exit mobile version