Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: «Μέτρα τώρα για το νέο κύμα ακρίβειας» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Ποιες παρεμβάσεις εισηγούνται μέσω της «R» κορυφαίοι εκπρόσωποι της αγοράς.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Εφιαλτικές προβλέψεις για αυξήσεις έως και 30% σε βασικά αγαθά τον Φεβρουάριο.

– Γ. Καββαθάς, Στ. Καφούνης, Β. Κορκίδης, Γ. Μπρατάκος, και Γ. Χατζηθεοδοσίου προτείνουν μειώσεις στον ΦΠΑ και στους φόρους καυσίμων και κατανάλωσης, ενώ ζητούν να συνεχιστεί η κρατική στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ολες οι αλλαγές στον ΕΝΦΙΑ του 2022. Τι προβλέπει το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στο τέλος Φεβρουαρίου. Αναλυτικός οδηγός για τον υπολογισμό του νέου φόρου ακινήτων. Στόχος του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης είναι να υπάρξει ελάφρυνση για 8 στους 10 φορολογουμένους.

– Το γαϊτανάκι των ευθυνών για το χάος στην Αττική. Η «R» φέρνει στο φως τα λάθη, τις ολιγωρίες, τις παραλείψεις και την ασυνεννοησία τις κρίσιμες ώρες που εξελισσόταν η σφοδρή κακοκαιρία. Η προειδοποίηση της ΕΜΥ που αγνοήθηκε και το παρασκήνιο των συσκέψεων όπου συμμετείχαν οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού. «Πρέπει να κλείσει η Αττική Οδός». Στο μικροσκόπιο του εισαγγελέα αναφορά της Πυροσβεστικής στις 11:30 το πρωί της Δευτέρας.

– «Πιο κοντά το τέλος της πανδημίας». «Η Ομικρον κάνει ενδημικό τον κορωνοϊό», δηλώνει στην «R» ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θ. Δημόπουλος.

– Εταζε θεραπείες μέσω Βατικανού! Η «R» αποκαλύπτει τις τηλεφωνικές συνομιλίες του ψευτογιατρού με ανυποψίαστα θύματά του.

– Τα ραντεβού και οι προβλέψεις του ισχυρού άνδρα της JP Morgan. Οι 48 ώρες του Τζέιμι Ντίμον στην Αθήνα.

Μίνα Γκάγκα: «Εργαζόμαστε για να υπερβούμε τις χρόνιες παθογένειες του συστήματος και να θέσουμε το ΕΣΥ σε μια νέα τροχιά, όπως ο πολίτης δικαιούται και απαιτεί».

Νάσος Ηλιόπουλος: «Η κυβέρνηση έχει αποδείξει -σε πανδημία, ακρίβεια και φυσικές καταστροφές- ότι ούτε θέλει ούτε μπορεί να υπερασπιστεί την ασφάλεια της κοινωνίας».

– Ο τιμοκατάλογος των πριβέ πάρτι. Τι περιλαμβάνει η αναφορά που ερευνούν από κοινού ελληνικές και κυπριακές Αρχές για το κύκλωμα εκμετάλλευσης γυναικών.

– Η κατάθεση που «καίει» τον ιερέα στα Πατήσια. «Ασκούσε βία σε κάθε του πράξη», ανέφερε στην Αστυνομία η ανήλικη κοπέλα που τον κατηγορεί για βιασμό.


Exit mobile version