Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: «Το σχέδιο για Πάσχα στο χωριό» κυκλοφορεί, αυτή την Κυριακή, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τον οδικό χάρτη της κυβέρνησης για τη σταδιακή άρση των περιορισμών της πανδημίας.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

-Ποιες αποφάσεις θα ληφθούν για τη λειτουργία καταστημάτων εστίασης, κέντρων διασκέδασης και αθλητικών χώρων. Τι θα γίνει με τις αποκριάτικες εκδηλώσεις.

-Η χαλάρωση των μέτρων θα αφορά τους πλήρως εμβολιασμένους, ενώ θα παραμείνουν σε ισχύ οι απαγορεύσεις για τους ανεμβολίαστους.

-Ραγδαία αποκλιμάκωση των κρουσμάτων από τα μέσα Μαρτίου προβλέπει ο καθηγητής του ΑΠΘ Δ. Σαρηγιάννης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μέτρα για την ανάσχεση της ακρίβειας: Νέα ενίσχυση για τα ευάλωτα νοικοκυριά! Χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, αμειβόμενοι με τον κατώτατο μισθό και δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος είναι οι πληθυσμιακές ομάδες που εξετάζεται να στηριχθούν οικονομικά. Στο τραπέζι βρίσκεται και πρόταση για πρόσθετες παρεμβάσεις στην επιστρεπτέα προκαταβολή που έχουν λάβει οι επιχειρήσεις. Εφιαλτικές προβλέψεις για νέες αυξήσεις – φωτιά έως και 25% σε βασικά αγαθά και τον Μάρτιο.

– Διερευνητικές επαφές σε κλίμα έντασης. Μπαράζ τουρκικών προκλήσεων μία εβδομάδα πριν από τον νέο γύρο συνομιλιών Αθήνας και Αγκυρας.

– Εγκλημα στο Χαριλάου: «Πανηγύριζαν για τη δολοφονία». Συγκλονιστικά στοιχεία από τις απολογίες των κατηγορουμένων για τη φονική επίθεση στον Αλκη. Τι δηλώνει στην «R» ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου.

– Ανοίγουν 20.000 θέσεις εργασίας. Τα δύο νέα προγράμματα που θα ανακοινώσει ο ΟΑΕΔ τις επόμενες εβδομάδες.

Αδωνις Γεωργιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά με ένταση πρόωρες εκλογές και την ίδια στιγμή τρέμει το φυλλοκάρδι του μην τυχόν και τις κάνουμε».

Αλέξης Χαρίτσης: «Η κυβέρνηση απέτυχε σε πανδημία και ακρίβεια. Καθημερινά καταγράφονται δεκάδες νεκροί, ενώ μικρομεσαίες επιχειρήσεις και νοικοκυριά υφίστανται πρωτοφανή καθίζηση».

– Φουντώνει η διαμάχη για την περiουσία του Γ. Τράγκα. Οι έρευνες των Αρχών για τα «χρυσά» ακίνητα και ο πόλεμος των εξωδίκων.

– Θρίλερ στην Πάτρα: «Υπάρχουν στοιχεία που πρέπει να διερευνηθούν». Τι αναφέρουν οι γιατροί για τους θανάτους των τριών κοριτσιών που χάθηκαν μέσα σε 3 χρόνια. Τι λένε οι γονείς τους.

– Φρίκη στο Γηροκομείο Χανίων: «Οι ηλικιωμένοι πέθαιναν μπροστά μου». Η κατάθεση – σοκ νοσηλεύτριας του ιδρύματος.


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.