Η Realnews που κυκλοφορεί

Με τίτλο: “«Βόμβες» Πούτιν στην οικονομία” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αναφέρεται στις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Κορυφαίοι αναλυτές γράφουν στην «R» για τα σενάρια της επόμενης ημέρας.

– Η ρωσική εισβολή βάζει φωτιά στις τιμές της ενέργειας και των βασικών αγαθών. Σε επιφυλακή το οικονομικό επιτελείο για να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες της πολεμικής σύρραξης.

– Στο τραπέζι η μείωση φόρων στα καύσιμα και η μεγάλη αύξηση της επιδότησης στο ρεύμα και στο φυσικό αέριο.

– Οι κινήσεις της Αθήνας στη διπλωματική σκακιέρα και το σχέδιο για την προστασία της ελληνικής oμογένειας στην Ουκρανία.

– Πώς επηρεάζουν τη χώρα μας τα παιχνίδια του Ερντογάν με την ουκρανική κρίση.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Ερχεται η ετήσια δόση του εμβολίου! Θα χορηγείται κάθε φθινόπωρο μαζί με το εμβόλιο της γρίπης. Τι προβλέπει ο προγραμματισμός της κυβέρνησης για τον γενικό πληθυσμό και τις ευπαθείς ομάδες. Ο πρύτανης του ΕΚΠΑ, Θ. Δημόπουλος, μιλά στην «R» για τα νέα «όπλα» κατά του κορωνοϊού που έρχονται στη χώρα μας τις επόμενες εβδομάδες.

– «Κόκκινη κάρτα» στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς. Τι προβλέπει η διάταξη που θα συζητηθεί την Τρίτη στο υπουργικό συμβούλιο.

– Οι πλούσιοι φίλοι του Πούτιν. Οι ολιγάρχες που θα “ματώσουν”.

– Πύρινος εφιάλτης στο Ιόνιο: Οι 4 παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία. Τι αναφέρει η δικογραφία για την πυρκαγιά στο «Euroferry Olympia».

Ακης Σκέρτσος: «Η προσπάθεια της Ρωσίας να ξαναγράψει την Ιστορία και να χαράξει νέα σύνορα είναι τρομερά επικίνδυνη και μας βρίσκει απέναντι».

Γιάννης Ραγκούσης: «Η παγκόσμια κοινότητα, μέσα από την εφαρμογή του Διεθνούς Δικαίου, να καταστήσει τη ρωσική εισβολή παράδειγμα προς αποφυγή και όχι προς μίμηση».

– Θρίλερ στην Πάτρα: Πώς συνδέονται οι θάνατοι των 3 κοριτσιών. Μιλούν στην «R» ιατροδικαστές που ερευνούν την υπόθεση.

– Βικτώρια Καρύδα: «Οι κατηγορούμενοι δεν έχουν μετανιώσει». Η σύζυγος του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μιλά στην «R».


Exit mobile version