Quantcast
Η Realnews που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

Η Realnews που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο: “«Πόλεμος» με την ακρίβεια!” κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τα 6+1 μέτρα που επεξεργάζεται η κυβέρνηση για τη στήριξη νοικοκυριών και επιχειρήσεων.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Σε κλειστή σύσκεψη την Τρίτη στο Μαξίμου αναμένεται να «κλειδώσουν» οι παρεμβάσεις για να περιοριστούν οι επιπτώσεις της ενεργειακής κρίσης και του πολέμου στην Ουκρανία.

– Στο τραπέζι βρίσκονται η έκπτωση φόρου για μέρος της δαπάνης σε βενζίνη και πετρέλαιο και η μείωση του ΦΠΑ ή του ΕΦΚ στα καύσιμα.

– Για ποιους θα αυξηθεί η κρατική επιδότηση στους λογαριασμούς ρεύματος και φυσικού αερίου και ποιοι θα λάβουν την επιταγή ακρίβειας, ύψους τουλάχιστον 200 ευρώ.

– Ερχονται διευκολύνσεις για την αποπληρωμή των τιμολογίων της ενέργειας σε περισσότερες δόσεις.

– Εξετάζεται εξάμηνη παράταση στα προγράμματα στήριξης στεγαστικών και επιχειρηματικών δανείων.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Μητσοτάκης – Ερντογάν: Γεύμα στον Βόσπορο με το βλέμμα στην Ουκρανία. Η ατζέντα της συνάντησης του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Τούρκο Πρόεδρο και οι προσδοκίες της Αθήνας. Γράφουν στην «R»: Αθ. Δρούγος, Π. Λιάκουρας, Κ. Υφαντής, Γ. Φίλης.

– Χρυσό deal: Κίνηση – ματ του Κυριακού και του ΑΝΤ1.

– «Ασύλληπτη τραγωδία στη Μαριούπολη». Ο Ελληνας πρέσβης στο Κίεβο, Φραγκίσκος Κωστελλένος, μιλά στην «R» για τη φρίκη του πολέμου στην Ουκρανία. Τα 4 σενάρια για την επόμενη ημέρα, σύμφωνα με διεθνείς αναλυτές.

Γιάννης Οικονόμου: «Εργαζόμαστε προωθώντας μεταρρυθμίσεις για κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη. Με σχέδιο, με σώφρονες πολιτικές, θα είμαστε δίπλα στους πολίτες στα δύσκολα που έχουμε μπροστά μας».

Εφη Αχτσιόγλου: «Δυνατότητες για να στηριχθεί η κοινωνία υπάρχουν, αλλά η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες. Με την πολιτική της, οδηγεί σε κοινωνικό κραχ».

– Θρίλερ στην Πάτρα: Μυστηριώδη ευρήματα στις τοξικολογικές εξετάσεις της εννιάχρονης Τζωρτζίνας.

– Φρίκη στην Ανδραβίδα: Ερευνούν εμπλοκή του 60χρονου δολοφόνου στην εξαφάνιση δύο εργατών.

– Απαγωγή Γ. Κυπαρίσση: Ψάχνουν τον πραγματικό εγκέφαλο. Τα δύο κρησφύγετα, τα λύτρα που αγνοούνται και τα θολά σημεία της υπόθεσης που ερευνά η ΕΛ.ΑΣ..


share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.