H Realnews αυτής της Κυριακής

Με τίτλο: “4 όροι Βίζερ για έξοδο στις αγορές το 2016 και για ελάφρυνση του χρέους” κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews.
O επικεφαλής του EWG (EuroWorking Group) μιλά αποκλειστικά στην “R” και διαμηνύει: “Να ληφθούν αποφάσεις που αποτελούν πρόκληση για τις ελληνικές αρχές σε τέσσερα μέτωπα: συντάξεις-φορολογικό-αγρότες-νέο μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα”. Ο κορυφαίος ευρωπαίος αξιωματούχος λέει για τέταρτο μνημόνιο: “Δεν νομίζω ότι η ελάφρυνση του ελληνικού χρέους έχει να κάνει με κανένα νέο μνημόνιο. Κανείς στην Ε.Ε., από όσο γνωρίζω, δεν ενδιαφέρεται να καταλήξουμε σε τέταρτο πρόγραμμα για την Ελλάδα”.
Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο:“Χρειάζεται ένα επενδυτικό σοκ!”. Ο Ν. Χατζηνικολάου αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η πολιτική ηγεσία της χώρας, η επιχειρηματική και η ακαδημαϊκή κοινότητα, καθώς και οι κοινωνικοί φορείς καλούνται να ενώσουν τις δυνάμεις τους, να εργαστούν σκληρά και να συνεισφέρουν με ιδέες και προτάσεις έτσι ώστε η ελληνική οικονομία, η οποία έχει υποστεί ισχυρά πλήγματα από τις πολιτικές της λιτότητας και της εσωτερικής υποτίμησης των τελευταίων ετών, να γυρίσει επιτέλους σελίδα”.

Ακόμη…

Ο Πρωθυπουργός καλείται για τελευταία φορά να τρίξει τα δόντια στα ξένα αφεντικά, γράφει στο σημερινό άρθρο του ο Χρήστος Πασαλάρης. Και να τα προειδοποιήσει ότι ο λαός έχει φτάσει στα όριά του, και… λίγο θέλει «να τα βροντήξει»!.Το άρθρο αναφέρεται στη σημερινή 9η επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου και θυμίζει την αντίσταση της νεολαίας στα χρόνια της κατοχής. Επισημαίνει ότι η κυβέρνηση Τσίπρα, αν και πλαισιώνεται με αντιστασιακούς της κατοχής, βρίσκεται σε σύγκρουση με το λαό ,στον οποίο έχει φορτώσει θηριώδεις φόρους και περικοπές και ταπεινώσεις, χωρίς να αναζητεί έξυπνες λύσεις και σπάνιες ευκαιρίες όπως αυτές που παρουσιάζονται με τη ρήξη Ρωσίας –Τουρκίας. Επι πλέον το άρθρο σημειώνει την ηττοπαθή στάση της στο θέμα των παραβιάσεων, ενώ καταλογίζει σοβαρές ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία για την απελπιστική εικόνα που παρουσιάζει σαν αξιωματική αντιπολίτευση.

Στη Realnews μπορείτε επίσης να διαβάσετε:

– “Η αναγέννηση της χώρας θα προκύψει μόνο μέσα από μια νέα μεγάλη κοινωνική συμφωνία”. Η πρόταση του Απόστολου Τζιτζικώστα για την οικονομία.
– Προβόπουλο ή Στουρνάρα προτείνει ο Λεβέντης για “οικουμενικό” πρωθυπουργό.
– Χριστόφορος Βερναρδάκης: “Στο Συνέδριο ο ΣΥΡΙΖΑ να δει τα υπαρκτά κενά του στην ικανότητα διακυβέρνησης”.
– Νίκος Δένδιας: “Το χειρότερο για τη Ν.Δ. δεν θα είναι η διάσπαση, αλλά η απαξίωση της παράταξης στην κοινωνία”.
– Από το Τσεσμέ μέχρι την Ειδομένη. Το οδοιπορικό της απόγνωσης.

Και την “Πράβδα” του Στάθη:
“Έρχονται χρονιάρες μέρες με την ηχώ των παραμυθιών να αναστατώνει τους μοναχικούς. Οι λέξεις που με τα χρόνια εγκατέλειψες, σου φωνάζουν μέσα στις κρύες νύχτες. Δεν είναι τρομερό, είναι ανθρώπινο. Απλώς είναι μελαγχολικό που δεν είσαι πια παιδί κι ακόμα πιο μελαγχολικό να θέλεις να ξαναγίνεις…”

Στη Reallife (στην έκδοση με τις προσφορές) μπορείτε να διαβάσετε:

– Ο παράφορος έρωτας της Δήμητρας. Οι φήμες και η αλήθεια για τη Δ. Ματσούκα. Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Γιοβανίδης είναι ο άντρας που έχει κλέψει την καρδιά της εντυπωσιακής ηθοποιού.
– Ένα τραγούδι για τη Δούκισσα. Ο Νίκος Νομικός αφιέρωσε το τραγούδι “Δροσοσταλιά μου” στην πανέμορφη κόρη του, που πήγε στην πρεμιέρα του συνοδευόμενη από τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη.
– “Γέμισε με ξιπασμένους η τηλεόραση” – “Άμα δεν έχεις κάποιον να σε… γειώσει και φτιάχνεις αυλές γύρω σου, το χάνεις το μέτρο εύκολα και γίνεσαι μεγάλο νούμερο”, λέει στην “R” ο Νίκος Μουτσινάς.
– Ο γάμος δεν αργεί. Ο γιος του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Ανδρέας, και η βολεϊμπολίστρια Πωλίνα Πατραμάνη κάνουν σχέδια για την ομορφότερη ημέρα της ζωής τους.
– “Περνώ και μόνη μου καλά”. Η Μαρία-Λουίζα Βούρου διαψεύδει στην “R” τις φήμες που τη θέλουν να είναι ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό,

Κυριακή στη Realnews:Compact DiscClub-Forever

Dreamers,Οι αναλώσιμοι 2,Ιστορικά &10Χ5000€

 

COMPACTDISCCLUB– “FOREVERDREAMERS”

To compactdiscclub γιορτάζει τα 20 χρόνια του και προσφέρει αποκλειστικά και δωρεάν τις μοναδικές συλλογές που αγαπήσατε σε συλλεκτικές εκδόσεις.   

Αυτή την Εβδομάδα:ForeverDreamersΜια υπέροχη συλλογή γεμάτη ρομαντικά, νοσταλγικά τραγούδια σε 2cd.

 

Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΟΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΟΙ 2 – DVD

Σιλβέστερ Σταλόνε, Τζέισον Στέιθαμ, Τσάκ Νόρις,  Ζαν Κλόντ Βαν Ντάμ και Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ σε μια καταιγιστική περιπέτεια.

 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

 

Το κορυφαίο περιοδικό ιστορίας στην Ελλάδα κάθε Κυριακή στη Realnews.

Αυτή την Κυριακή: Τα κόμματα από τον Όθωνα έως τον Τρικούπη και η αρχή της δεδηλωμένης.

Δείτε εδώ το εξώφυλλο:

50.000€

10 τυχεροί αναγνώστες κερδίζουν από 5.000€

Ισχύει και για την έκδοση των 2€

 

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 40% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ PANTHEON THEATER ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ  “NINE

ΕΚΠΤΩΤΙΚΟ ΚΟΥΠΟΝΙ 30% (για κάθε εισιτήριο) ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIOΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΩΤΕΙΝΗ ΔΑΡΡΑ.

 

Η REALNEWS ΚΑΙ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΘΕΑΤΡΟ


2 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:

Θέατρο Άνεσις παιδική σκηνή,Λεωφόρος Κηφισίας 14 Αμπελόκηποι τηλ. 210 7488882,”  Ολόγυρα Ολότελα Ολόιδιοι ¨των Θεόδωρου Κανδηλιώτη και Κατερίνας Τσατσαράγκου, Μ.Αλικάκος, Θ.Κανδηλιώτης, Ο.Σκορδίλη και άλλοι, Κυριακή 11.30 και 14.30, 9 ευρώ τα δύο άτομα

Θέατρο Altera Pars Μεγάλου Αλεξάνδρου 23 Κεραμεικός τηλ. 210 3410011, ” Βάσσα Ζελεσνόβα¨ του Μαξίμ Γκόρκι , σκηνοθεσία Αλέξανδρος Κοέν, Μίνα Χειμώνα, Αντώνης Ραμπαούνης, Αλίκη Μπομποτά, Ρομανός Μαρουδής και άλλοι,Τετάρτη Πέμπτη 21.15, 15 ευρώ τα δύο άτομα

Θέατρο Ακροπόλ Ιπποκράτους 9-11 κέντρο τηλ. 210 3648303, ” DOGVILLE”του Λανς Φον Τρίερ, σκηνοθεσία Έφη Γούση, Γιούλικα Σκαφίδα, Δ. Πασσάς, Ευθύμης Ζησάκης, Ορέστης Καράδας και άλλοι, Παρασκευή – Σάββατο 00.00 (μεταμεσονύκτιες) Δευτέρα- Τρίτη 21.30, 15 ευρώ τα δύο άτομα.

Θέατρο Σταθμός  Βίκτωρος Ουγκώ 55 Μεταξουργείο τηλ. 2114036322, ” Συγγνώμη” της Μάρτα Μπουτσάκα, ΄σκηνοθεσία Τάκης Τζαμαργιάς, Άννα Αδριανού, Λεωνίδας Κακούρης, Ρένος Ρώτας, Γιώργος Βουβόκης και άλλοι, Παρασκευή- Σάββατο 21.00, Κυριακή 20.00, 15 ευρώ τα δύο άτομα 

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ

 

Exit mobile version