H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Ολη η αλήθεια για το εμβόλιο» κυκλοφορεί, η Realnews

Η εφημερίδα αποκαλύπτει τις 4 λύσεις που εξετάζει η Ευρωπαϊκή Eνωση.

Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Το παρασκήνιο των συμφωνιών που κλείνει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή µε τις φαρμακοβιομηχανίες.

– Οι παρεμβάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βασίλη Κικίλια στα ευρωπαϊκά όργανα και ο ρόλος του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου.

– Η δέσμευση για δωρεάν διάθεση του εμβολίου από τον πρωθυπουργό.

– «Θα πρέπει να ζήσουμε µε μέτρα για την ανάσχεση του κορωνοϊού μέχρι τα Χριστούγεννα», δηλώνουν ειδικοί επιστήμονες στην «R».

– Οι τελικές αποφάσεις του υπουργείου Παιδείας για τον τρόπο οργάνωσης της σχολικής ζωής τη νέα χρονιά.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Αλλάζουν όλα στον ΕΝΦΙΑ. Το σχέδιο που θα ανακοινώσει η κυβέρνηση στις αρχές Σεπτεμβρίου. «Κλείδωσε» η μείωση του φόρου από 8% έως 10% το 2021. Σε ποιες περιοχές θα φουσκώσουν τον λογαριασμό οι νέες αντικειμενικές. Στους δήμους περνά από το 2022 η διαχείριση των εσόδων.

– Αποκλειστική συνέντευξη Μαργαρίτη Σχοινά: «Πλήρης η αλληλεγγύη της Ε.Ε. προς Ελλάδα και Κύπρο». «Η Ευρώπη γκρεμίζει τα ταμπού της. Μετά τον κοινό δανεισμό, έχει σημάνει η ώρα για κοινή εξωτερική πολιτική και ασφάλεια», τονίζει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

– Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ: «Να τερματίσουμε τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις µε την Τουρκία». «Πρέπει να αντιδράσουμε µε καθαρή γλώσσα και ισχυρές θέσεις», δηλώνει στην «R» ο υπουργός Εξωτερικών της Αυστρίας.

– Γιώργος Κουμουτσάκος: «Η Ελλάδα έχει πρόθεση να προσέλθει σε διάλογο, όχι σε συνθηκολόγηση. Δεν συζητάμε την ασφάλεια και την εδαφική µας ακεραιότητα».

– Δημήτρης Τζανακόπουλος: «Η κυβέρνηση δεν αξιοποίησε τα διπλωματικά και πολιτικά εργαλεία που της παρείχε η απόφαση της Συνόδου Κορυφής του περσινού Ιουνίου για την επιβολή κυρώσεων στην Τουρκία».

– Αψήφησαν τον κορωνοϊό και… ψήφισαν Ελλάδα! Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τις διακοπές διασήμων στη χώρα µας.

– Απαγωγή 10χρονης στη Θεσσαλονίκη. Υποπτα εμβάσματα από τη βόρεια Ευρώπη στην 33χρονη! Στο μικροσκόπιο των Αρχών λογαριασμός που άνοιξε εταιρεία του εξωτερικού µε συνδικαιούχο την κατηγορούμενη.




Exit mobile version