H Realnews που κυκλοφορεί σήμερα

Με τίτλο: «Νέα ρύθμιση για 330.000 δανειολήπτες» κυκλοφορεί, αυτήν την Κυριακή, η Realnews. Η εφημερίδα αποκαλύπτει τι προβλέπει η πρόταση των ελληνικών τραπεζών προς την ΕΚΤ. Στο ρεπορτάζ της εφημερίδας:

– Μειωμένη δόση για τους επόμενους 9 έως 12 μήνες θα πληρώνουν φυσικά πρόσωπα και επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία και οι οφειλές τους βρίσκονται σε αναστολή μέχρι το τέλος του 2020.

-Για ποια στεγαστικά, καταναλωτικά και επαγγελματικά δάνεια θα υπάρξει παράλληλα και η δυνατότητα της κρατικής επιδότησης.

Στη Realnews μπορείτε ακόμη να διαβάσετε:

– Διάλογος μετ’ εμποδίων και στο βάθος… Χάγη! Η στρατηγική της κυβέρνησης για την επανεκκίνηση των διερευνητικών επαφών με την Τουρκία. Το διπλωματικό παρασκήνιο ενόψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. και ο ρόλος του Βερολίνου.

– Νέες ισορροπίες στο Αιγαίο με γαλλική σφραγίδα. Πώς αποτιμούν στο ελληνικό Πεντάγωνο τη συμφωνία για την αγορά 18 Rafale και την ενίσχυση του Πολεμικού Ναυτικού με νέες φρεγάτες.

– Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αποκλειστικά στην «R»: «Κάνουμε πράξη την αλλαγή». «Tο σχέδιό μας για την ανάκαμψη και το μέλλον, ύψους 750 δισ. €, αποδεικνύει ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε», τονίζει σε άρθρο της η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

– Αδωνις Γεωργιάδης: «Η Ελλάδα -και μέσα στην κρίση- αύξησε την αξιοπιστία της. Πολλοί άνθρωποι που δεν σκέφτονταν καν να επενδύσουν στην Ελλάδα τώρα το σκέφτονται πολύ σοβαρά».

– Ολγα Γεροβασίλη: «Από τα εθνικά θέματα έως την οικονομία και τη δημόσια υγεία, αυτή η κυβέρνηση αποδεικνύεται επικίνδυνα ανίκανη».

– Αγώνας δρόμου 15 ημερών για να αποφευχθεί η καραντίνα. Τα μέτρα που προτείνουν οι ειδικοί για δημόσιους χώρους και καταστήματα, σε περίπτωση που συνεχιστεί η ραγδαία διασπορά του ιού. Η κυβέρνηση εκτιμά ότι ένα νέο lockdown θα πλήξει ανεπανόρθωτα την οικονομία. Ποιοι δήμοι της Αττικής βρίσκονται υπό συνεχή παρακολούθηση.

– Τα μεγάλα ψέματα του κ. Χούμπαυλη. Τα αμαρτωλά τιμολόγια που έκαναν φτερά, η λίστα Ράιχενμπαχ και οι αγοραπωλησίες ακινήτων στην Κεφαλονιά.

– Ποιοι ήθελαν να κάνουν… Μόρια τη Σάμο! Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, η ομάδα των μεταναστών που επιχείρησε να βάλει φωτιά στο κέντρο φιλοξενίας του νησιού κινήθηκε βάσει οργανωμένου σχεδίου.

– «Ο δολοφόνος με κοίταζε και γελούσε». Η Βικτώρια Καρύδα μιλά στην «R» μετά την καταδίκη των δραστών που εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον σύζυγό της.


Exit mobile version