H «Αγορά» που κυκλοφορεί

Με τίτλο «”Ποιους φόρους θα μειώσω, πότε και πόσο”»  κυκλοφόρησε αυτό το Σάββατο η «Αγορά».  Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του στην εφημερίδα, προαναγγέλλει τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για ιδιώτες, επιχειρήσεις και ακίνητη περιουσία.

 Παράλληλα, η «Αγορά»:

 · αποκαλύπτει τα 12 νομοσχέδια που θα καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά τις πρώτες 100 ημέρες της διακυβέρνησής του, αν οι κάλπες την επόμενη Κυριακή επιβεβαιώσουν το δημοσκοπικό προβάδισμά του.

· δημοσιεύει πλούσιο ρεπορτάζ για την ασφυκτική προθεσμία που θέτουν οι δανειστές για τη ρευστότητα και το παράθυρο που ανοίγει η τρόικα για αύξηση του ορίου των 15 δισ. ευρώ στα έντοκα μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.

 · φιλοξενεί ντιμπέιτ των 8 επικεφαλής των ψηφοδελτίων Επικρατείας των κομμάτων για την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Τέλος, η εφημερίδα δημοσιεύει δήλωση του Προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος υπογραμμίζει: «Η τρίτη θέση στις εκλογές θα κρίνει το μέλλον του τόπου».

  Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Στέλιος Κούλογλου, Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας. 

 

 

  

 

Αποκλειστικά στην «Αγορά», το κορυφαίο περιοδικό μαγειρικής με την υπογραφή του Jamie Oliver.

· Συνταγές που φτιάχνουν τη διάθεση
· Λαχταριστά γλυκά
· Νόστιμα πιάτα με τυρί
· Μεζεδάκια για το party
· Ταξίδι στην παγωμένη Ισλανδία

ΠΥΞ ΛΑΞ- BEST OF (ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ)

Όλες οι μεγάλες επιτυχίες τους σε ένα συλλεκτικό cd.

Μοναξιά μου όλα, Οι παλιές αγάπες πάνε στον παράδεισο, Πούλα με, Ένα γέλιο κρεμασμένο στο μπαλκόνι σου, Ανόητες αγάπες, Έπαψες αγάπη να θυμίζεις, Δε θα δακρύσω πια για ‘σένα, Άστην να λέει, Λένε για ‘μένα, Νότος, Με στέλνεις Να με θυμηθείς, κ. ά.

Δείτε εδώ τα τραγούδια: 

 

 

Δείτε εδώ το τηλεοπτικό σποτ με τις προσφορές: 

 

 

 

Exit mobile version