Quantcast
H «Αγορά» που κυκλοφορεί - enikonomia.gr
share

H «Αγορά» που κυκλοφορεί

δημοσιεύτηκε:

Με τίτλο «Τι θα γίνει με τις καταθέσεις»  κυκλοφορεί η «Αγορά». Η εφημερίδα αποκαλύπτει πότε θα ανοίξουν οι τράπεζες και πόσο θα διαρκέσουν οι περιορισμοί, δίνοντας απαντήσεις σε 10 «καυτά» ερωτήματα. 

Επίσης, η «Αγορά»:

●  παρουσιάζει τα σενάρια της επόμενης ημέρας του δημοψηφίσματος και αποκαλύπτει τι σχεδιάζει η κυβέρνηση μετά το «Ναι» ή μετά το «Όχι».

● δημοσιεύει ρεπορτάζ για την επανεμφάνιση Καραμανλή με τη δήλωση «Την Κυριακή λέμε ΝΑΙ στην Ευρώπη».

Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος δηλώνει: «Μελανή στιγμή στην ευρωπαϊκή ιστορία το κλείσιμο των τραπεζών» και του βουλευτή της Ν.Δ. και τέως προέδρου της Βουλής, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος τονίζει: «Μαθητευόμενοι μάγοι οδηγούν τη χώρα στον γκρεμό».

 Τέλος, η «Α» καταγράφει τις παρενέργειες-σοκ στην αγορά από τα capital controls και αναλύει πώς χάθηκαν 8,1 δισ. ευρώ σε μία εβδομάδα.

 Στην «Αγορά» αρθρογραφούν: Νίκος Παπανδρέου, Θόδωρος Ρουσόπουλος, Γιάννης Τριάντης και ο συντονιστής του γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής Παναγιώτης Λιαργκόβας.

 

Εκτάκτως την Παρασκευή με την «Αγορά»: Πασχάλης

Best of (2CD) και Πέππα το Γουρουνάκι (DVD)

 

 ΠΑΣΧΑΛΗΣ BEST OF

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα 2 CD με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του.

Στο μπαράκι, παραδώσου λοιπόν, Μη με μαρτυρήσεις, Αν μια μέρα σε χάσω, Κοπακαμπάνα, Το κορίτσι του Μάη, Το σχολείο, Κατερίνα-Κατερινάκι, Ο τρόπος κ.ά.

 Δείτε εδώ τα τραγούδια:

ΠΕΠΠΑ ΤΟ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ

Για πρώτη φορά σε εφημερίδα η πολυβραβευμένη παιδική σειρά που αγάπησαν εκατομμύρια μικροί και μεγάλοι σε όλο τον κόσμο μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.
Αυτή την Παρασκευή άλλο ένα dvd με 5 επεισόδια.

Η «Πέππα το γουρουνάκι» από το 2005 έχει βραβευτεί με 15 διεθνή βραβεία μεταξύ των οποίων καλύτερης παιδικής σειράς. Μεταδίδεται σε περισσότερες από 180 χώρες και έχει μεταφραστεί σε 40 γλώσσες. Στην Ελλάδα, στη Μ. Βρετανία, στην Ισπανία, στην Ιταλία και στην Αυστραλία είναι με βάση τις μετρήσεις η Νο 1 παιδική σειρά σε τηλεθέαση.

Δείτε το τηλεοπτικό σποτ

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.