Γεωργιάδης για λίστα γάμου Κασσελάκη: «Δεν σκέφτηκε να μαζέψει χρήματα για τους απλήρωτους στην «Αυγή» – Η απάντηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Ανάρτηση έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης ότι ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έχουν ανοίξει λίστα γάμου σε δημοφιλή ιστοσελίδα. Σημειώνεται ότι ο γάμος τους θα γίνει στις 30 Αυγούστου στα Χανιά.

Ο υπουργός Υγείας αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του:

«Ο Στέφανος Κασσελάκης ανέβασε ειδική σελίδα για να μαζέψει χρήματα για τον γάμο του (εύχομαι βίον ανθόσπαρτον), αλλά δεν του πέρασε καν από το μυαλό, όλο το καλοκαίρι να μάζευε με κάποιον παρόμοιο τρόπο χρήματα, για τους απλήρωτους εργαζομένους της «Αυγής». Το να πάει ένα ωραίο ταξίδι του Μέλιτος με τον κ. Τάϊλερ είναι στον κώδικα των αξιών του περισσότερο σημαντικό, από το να έκαναν έστω λίγες διακοπές και αυτοί οι άνθρωποι των οποίων ανέλαβε την ευθύνη της ζωής τους, όταν έγινε Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτή η συμπεριφορά τελικά είναι όλα όσα θα έπρεπε να ξέρει κάποιος για το τί είναι στα αλήθεια η Αριστερά…».

Η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη για τη λίστα γάμου

Ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε για τη λίστα γάμου που άνοιξε σε γνωστή πλατφόρμα, ώστε να μαζέψει μετρητά για τον γάμο του με τον Τάιλερ Μακμπέθ.

Γράφει ο κ. Κασσελάκης:

«Σε όλους τους γάμους σε όλο τον κόσμο κάποιοι από τους προσκεκλημένους επιθυμούν να προσφέρουν δώρα. Επιλέξαμε συγκεκριμένο site και διαδικασία ως λίστα γάμου για τους εξής λόγους:

  1. Η μεγάλη πλειοψηφία των καλεσμένων μας είναι από την Αμερική και το honeymoon fund είναι απλή και συνήθης πρακτική εκεί.
  2. Θέλαμε όποιο ποσό λάβουμε να είναι με πλήρη διαφάνεια -χωρίς «φακελάκια»- ώστε να δημοσιοποιηθεί και να φορολογηθεί.

Φιλοκυβερνητικό site βγάζει στη δημοσιότητα τη λίστα γάμου. Την ίδια στιγμή, τα τρολ της ΝΔ παίρνουν εντολή και αρχίζουν να μας βρίζουν και να μας λοιδορούν. Στο site, κάτω από τη λίστα γάμου μπαίνουν οπαδοί και γράφουν τις «ευχές» τους: «Να ψοφήσετε και να καείτε στην κόλαση βρομο@@@ρες κομούνια».

Η δημοσιοποίηση και η ετοιμότητα των έμμισθων τρολ ήταν τόσο καλά ενορχηστρωμένη από το Μαξίμου, που το γεγονός μάς ξεπερνά. Καθιστώ τον κ. Μητσοτάκη αποκλειστικά υπεύθυνο για το σύνολο των σχολίων μίσους και ομοφοβίας που λαμβάνουμε στην πιο προσωπική μας στιγμή. Έχουμε δει ότι για να ξεφύγει από δύσκολες στιγμές είναι ικανός για τα πάντα. Όχι όμως ως το σημείο αυτό. Υπάρχει ένα ηθικό όριο στην πολιτική αντιπαράθεση. Εκτός αν είσαι το τζάκι Μητσοτάκη. Ας είναι υπερήφανος για την ποιότητα της δημοκρατίας και της παιδείας που οικοδομεί».

Exit mobile version