Quantcast
Φίλης – Παπαδημούλης: Όχι στις εκλογές, πάμε για συμβιβασμό - enikonomia.gr
share

Φίλης – Παπαδημούλης: Όχι στις εκλογές, πάμε για συμβιβασμό

δημοσιεύτηκε:

Αναστάτωση προκλήθηκε στις τάξεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ τόσο από τις αποκαλύψεις της “Realnews» περί εισηγήσεων στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για νέες εκλογές, όσο και από τους πρόσφατος ισχυρισμούς του ευρωβουλευτή κ. Χρυσόγονου, που πρότεινε εκλογές ή δημοψήφισμα σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Ο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος Ν.Φίλης και ο ευρωβουλευτής Δ.Παπαδημούλης μιλάνε για έντιμο συμβιβασμό

Ο Δ.Παπαδημούλης  έγραψε στο Twitter: «Η χώρα έκανε πρόσφατα εκλογές. Έχει ισχυρό Πρωθυπουργό, με σαφή εντολή: “Έντιμο συμβιβασμό” τον Απρίλιο και νέο σχέδιο ανάπτυξης με δικαιοσύνη».

 «Δεν υπάρχει περίπτωση η συμφωνία να μην γίνει αποδεκτή από την κυβερνητική πλειοψηφία» είπε ο κ. Φίλης μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega την Κυριακή  και τόνισε: «Δεν διακυβεύεται η πολιτική σταθερότητα». «Μην φτιάχνετε σενάρια» τόνισε ο κ. Φίλης.

«Εγώ μιλώ πολιτικά» είπε  ο κ. Φίλης και συμπλήρωσε: «Εγώ λέω ότι η κυβέρνηση έχει την αρραγή στήριξη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, την μεγάλη στήριξη της πλειοψηφίας των πολιτών». «Βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει μια ειλικρινής προσπάθεια η οποία θα αποδώσει καρπούς» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας: «Βήμα-βήμα κάνουμε για να βγούμε από το βάλτο του μνημονίου».

«Η κυβέρνηση θα κάνει αμοιβαία αποδεκτό συμβιβασμό και ο συμβιβασμός έχει προχωρήσει» επισήμανε ο κ. Φίλης και στη συνέχεια απευθύνθηκε εμμέσως στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει πολιτική υπευθυνότητα, βγήκαμε με μία δέσμευση και θα την τιμήσουμε στηρίζοντας την κυβερνητική προσπάθεια» δήλωσε ο κ. Φίλης.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.