Ετοιμη η εφαρμογή αίτησης πληρωμής αποζημίωσης των Δικαστικών Αντιπροσώπων

Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων και Διοικητικής Υποστήριξης ενημερώνει, ότι είναι έτοιμη η εφαρμογή αίτησης για την Πληρωμή της ειδικής αποζημίωσης των διοριζομένων εποπτών, εφόρων, αντιπροσώπων της δικαστικής αρχής κ.λπ. και αφορά στη διενέργεια των επαναληπτικών εκλογών στους Δήμους Καισαριανής, Μάνδρας-Ειδυλλίας και Τροιζηνίας-Μεθάνων στις 30 Νοεμβρίου και 7 Δεκεμβρίου.

Η χρήση της εφαρμογής, γίνεται μόνο από πιστοποιημένους χρήστες του TAXISnet στην διεύθυνση https://www1.gsis.gr/webtax/electionpay

Με την χρήση των κωδικών του TAXISnet, οι ενιδαφερόμενοι συνδέονται στην εφαρμογή και συμπληρώνουν:

• τον αριθμό τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ)

• σχετικά στοιχεία ταυτοποίησης (Αρ. Δελτίου ταυτότητας και τηλέφωνο) προκειμένου μετά από έλεγχο να γίνει η κατάθεση της ειδικής αποζημίωσης στον λογαριασμό που ορίζουν.

Διευκρινίζεται ότι από την ίδια εφαρμογή μπορούν να συμπληρώσουντα αντίστοιχα στοιχεία και για τις Δημοτικές-Περιφερειακής Εκλογές και Ευρωεκλογές 18ης και 25ης Μαΐου, εφόσον δεν το έχουν ήδη κάνει. Για το λόγο αυτό με την αρχική τους σύνδεση στην εφαρμογή, πρέπει να επιλέξουν για ποια εκλογική διαδικασία ενδιαφέρονται να αιτηθούν.

Exit mobile version