Quantcast
Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων τον Μάιο - enikonomia.gr
share

Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων τον Μάιο

δημοσιεύτηκε:

Τον Μάιο θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο Ελληνογερμανικό Φόρουμ Τροφίμων το οποίο θα τελεστεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας – Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, προκειμένου να ενισχυθούν οι ελληνικές εξαγωγές αλλά και να ενδυναμωθούν οι εμπορικές σχέσεις ανάμεσα στις δυο χώρες.

Πιο συγκεκριμένα το φόρουμ θα διεξαχθεί από τις 20 έως 22 Μαΐου 2015, στο Λιτόχωρο Πιερίας και συνδιοργανωτές του φόρουμ  θα είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και η εταιρία – μέλος του BASF Ελλάς ΑΒΕΕ.

Κατά τη διάρκεια του φόρουμ, οι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα σκιαγραφήσουν την αγορά τροφίμων και τις ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις.

Παράλληλα οι Έλληνες παραγωγοί και συνεταιρισμοί αγροτικών προϊόντων θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους (όπως φρούτα, ελαιόλαδο, ελιές, κρασί, τσίπουρο, ρύζι και φιστίκια)  σε γερμανικές χονδρεμπορικές και λιανεμπορικές επιχειρήσεις, με την προοπτική σύναψης εμπορικών συμφωνιών.

Το φόρουμ θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη των Γερμανών εισαγωγέων σε τοπικές επιχειρήσεις.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.