Έλληνας ο νεκρός στον καταπέλτη του Norman Atlantic

Αρχικά ιταλικές πηγές ενημέρωσαν το Ελληνικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας ότι υπάρχει ένας νεκρός που είχε εγκλωβιστεί στον καταπέλτη του Norman Atlantic. Νωρίτερα, η πληροφορία επιβεβαιώθηκε από τον εκπρόσωπο του Λιμενικού Σώματος. Η γυναίκα που είχε εγκλωβιστεί μαζί με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός, σώθηκε και έχει ήδη μεταφερθεί στην Ιταλία. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο άντρας βούτηξε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός από τα σωστικά συνεργεία και είναι Έλληνας.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση το Υπουργείου Ναυτιλίας αναφέρει χαρακτηριστικά:

Επιβεβαιώθηκε από το αρμόδιο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης της Ιταλίας (RCC ROMA) η ανάσυρση νεκρού ανδρός από τη γλίστρα διάσωσης επιβατών του κινδυνεύοντος πλοίου “Norman Atlantic”.

Από την ταυτοποίηση των στοιχείων προέκυψε ότι, σύμφωνα με τη λίστα επιβατών που προώθησε η εταιρεία του πλοίου, πρόκειται για τον ελληνικής υπηκοότητας Δούλη Γεώργιο.

Από την ίδια γλίστρα, διεσώθη η γυναίκα η οποία είχε επίσης εγκλωβιστεί, με στοιχεία Δούλη Θεοδώρα και μεταφέρθηκε ασφαλώς με σκάφος της ιταλικής ακτοφυλακής στο Πρίντεζι της Ιταλίας

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση που έκανε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του Λιμενικού Σώματος Νίκος Λαγκαδιανός.

Exit mobile version