Quantcast
Ελεύθερος ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας - enikonomia.gr
share

Ελεύθερος ο αρχισατανιστής Ασημάκης Κατσούλας

δημοσιεύτηκε:

Μετά από 23 χρόνια στη φυλακή και με αυστηρούς περιοριστικούς όρους αποφυλακίστηκε και ο «αρχηγός» των τριών νεαρών που έμειναν στα αστυνομικά χρονικά ως οι Σατανιστές της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας.

Ο 44χρονος σήμερα Ασημάκης Κατσούλας αποφυλακίστηκε από τις αγροτικές φυλακές Αγιάς των Χανίων με αυστηρούς περιοριστικούς όρους καθώς προ τετραετίας είχε  εμπλακεί σε υπόθεση τηλεφωνικής σεξουαλικής παρενόχλησης.

Ο Μάνος Δημητροκάλης είχε αποφυλακιστεί στις 29 Μαρτίου του 2014 και η  Δήμητρα Μαργέτη που κατηγορήθηκε για συνέργεια βρίσκεται εδώ και χρόνια εκτός φυλακής. 

Η δράση της φρικτής συμμορίας, αποκαλύφθηκε πριν από περίπου 21 χρόνια, τα Χριστούγεννα του 1993. Η ιστορία και η δράση τους σόκαρε το Πανελλήνιο, αφού εκείνη την περίοδο ήταν πολλοί εκείνοι που έμαθαν για τους σατανιστές, τις τελετές μύησης και τα φονικά.

Δύο πολύ νέα αγόρια τότε από την Παλλήνη, ο «αρχηγός» της τριάδας, Ασημάκης Κατσούλας, ένας φίλος του, ο Μάνος Δημητροκάλλης και η φίλη του, Δήμητρα Μαργέτη ασχολήθηκαν με το σατανισμό. Οι δύο παιδικοί φίλοι άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και στο Κορωπί προσπαθώντας παράλληλα να μυήσουν και άλλους συνομήλικούς τους. Οι δυο τους ήταν τότε 21 και 19 ετών αντίστοιχα και η αστυνομία συνέλαβε μαζί τους και τη Δήμητρα Μαργέτη, 18 ετών τότε, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις τους.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.