Εκπαιδευτικά προγράμματα στους μαθητές της Μήλου

Για την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων στους μαθητές της Μήλου,  συνεργάζονται η αντιπροσωπία  της  Celestyal Cruises   με το  προσωπικό  του  Μουσείου  Ηρακλειδών  της Μήλου και με τον Δήμο της Μήλου.

 Αναλυτικότερα, τα  εκπαιδευτικά  προγράμματα  που προσφέρονται στους μαθητές  των σχολείων της Μήλου,  συνδυάζουν την Τέχνη με τα Μαθηματικά και την Επιστήμη.

Στο ευρύτερο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, η Celestyal Cruises, επενδύει στους νέους και τους προσφέρει ένα «ταξίδι στη γνώση». Συνοδοιπόρος στο ταξίδι αυτό είναι το Μουσείο Ηρακλειδών με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Επιστήμη, Τέχνη και Μαθηματικά», όπου οι μαθητές καλούνται να γνωρίσουν από την αρχή και να αγαπήσουν τον κόσμο της επιστήμης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 400 μαθητές του νησιού.

 Μάλιστα  ο σκοπός του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να αναπτύξει τη διερευνητική σκέψη των μαθητών, σε ένα περιβάλλον ελεύθερης αναζήτησης και άτυπης μάθησης.

 Τέλος η  Celestyal Cruises, αναγνωρίζοντας την αξία του επιτυχημένου προγράμματος του Μουσείου Ηρακλειδών, επέλεξε να υποστηρίξει την επέκτασή του στη Μήλο, σε συνεργασία με τον Δήμαρχο Μήλου, Γεράσιμο Δαμουλάκη, προκειμένου η τεχνογνωσία του Μουσείου Ηρακλειδών να διατεθεί για τη βελτίωση-αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης των σχολείων του νησιού.

 

Exit mobile version