Quantcast
Έκκληση διεθνών προσωπικοτήτων: Βοηθείστε τους Έλληνες - enikonomia.gr
share

Έκκληση διεθνών προσωπικοτήτων: Βοηθείστε τους Έλληνες

δημοσιεύτηκε:

“Έκκληση προς τους πολίτες Του Κόσμου και της Ευρώπης απηύθυναν διεθνείς προσωπικότητες ζητώντας να βοηθήσουν όλοι την Ελλάδα.

«Βοηθείστε την Ελλάδα να αντισταθεί στον στραγγαλισμό και στην ασφυξία από την Ολιγαρχία των Τραπεζών, που ενορχηστρώνεται από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, το ΔΝΤ και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Αυτή η μη εκλεγμένη υπερδύναμη των Βρυξελλών και της Ουάσιγκτον διεξάγει έναν οικονομικό πόλεμο εκ μέρους της Γουόλ Στριτ και των προεκτάσεών της, των Ευρωπαϊκών Μέγα – Τραπεζών.

Η Ελλάδα παλεύει να κατακτήσει την εθνική της κυριαρχία, την οικονομική της αυτονομία και την αξιοπρέπειά της. Αυτός ο αγώνας είναι ένας αγώνας για ολόκληρη την Ευρώπη και για τους λαούς όλου του κόσμου, που θέλουν να παραμείνουν ελεύθεροι από την υποδούλωση της παγκοσμιοποίησης. Ένα ελληνικό Όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής στις 5 Ιουλίου του 2015 είναι ένα πρώτο βήμα για την απελευθέρωση από τα δεσμά της καταπίεσης.

Δώστε στην Ελλάδα μια οικονομική ώθηση, περνώντας τις διακοπές σας στη φιλική και όμορφη Ελλάδα!”, δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Την πρωτοβουλία ξεκίνησε η διεθνής «Πρωτοβουλία των Δελφών» και μεταξύ άλλων υπογράφουν οι εξής: το στέλεχος της ATTAC Στέφαν Σίρλε και ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Wielfried Kreisel από τη Γερμανία, ο βραβευμένος με το εναλλακτικό Βραβείο Νόμπελ (Right Livelihood Award), διευθυντής της Διεθνούς Ακαδημίας Κλασικής Ομοιοπαθητικής, επίτιμος Καθηγητής του Πανεπιστημίου Αιγαίου και της Ιατρικής Ακαδημίας της Μόσχας, καθηγητή στην Ιατρική Ακαδημία του Κιέβου Γιώργος Βυθούλκας και ο δημοσιογράφος και συγγραφέας Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος από την Ελλάδα, το πρώην στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας, οικονομικός και γεωπολιτικός αναλυτής Peter Koenig από την Ελβετία, ο πρώην Βοηθός Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Δρ. Paul Craig Roberts, ο πρώην ευρωβουλευτής Ινάκι Ιραζαμπαλμπέιτα από τη χώρα των Βάσκων κ.α.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.