Έφτασε στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού

Πηγή: voria.gr

Έφτασε λίγο πριν τις 11.00 σήμερα το πρωί στη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για τα εγκαίνια της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχθηκαν στην πύλη Σιντριβανίου, ως είθισται, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για ζητήματα Μακεδονίας-Θράκης, Κώστας Γκιουλέκας, υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ στην Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Στέλιος Αγγελούδης, καθώς και ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος, ο οποίος θα χοροστατήσει στην τελετή αγιασμού.

Ο πρωθυπουργός, ο οποίος βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, θα συναντηθεί με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΕΘ-Helexpo για να ενημερωθεί σχετικά με τα στοιχεία που συνθέτουν τη φετινή διοργάνωση, με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία, και στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης, για την καθιερωμένη βόλτα.

Απόψε θα εξαγγείλει την πολιτική της κυβέρνησης για το επόμενο διάστημα στην ομιλία του από το βήμα της τελετής εγκαινίων της 88ης Διεθνούς Έκθεσης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Αύριο, Κυριακή, στις 12:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».

Exit mobile version