Quantcast
Brown Brothers Harriman: Η Μπακογιάννη θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σαμαρά στη ΝΔ - enikonomia.gr
share

Brown Brothers Harriman: Η Μπακογιάννη θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σαμαρά στη ΝΔ

δημοσιεύτηκε:

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον σημερινό πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά πιθανότατα με τη Ντόρα Μπακογιάννη κάνει ο οίκος Brown Brothers Harriman.

Η κατάσταση είναι πολύ ρευστή και υπάρχει φημολογία ότι η Νέα Δημοκρατία θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Α. Σαμαρά σημερινό Πρόεδρο της ΝΔ ίσως με την Ντόρα Μπακογιάννη, της οποίας ο πατέρας ήταν ένας πρώην πρωθυπουργός,αναφέρει 

Με την Μπακογιάννη πρόεδρο της ΝΔ θα μπορούσε να υπάρξει συμμαχία ΣΥΡΙΖΑ με ΝΔ για την δημιουργία κυβέρνησης μεγάλου συνασπισμού.
Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αριστερό κόμμα και τάσσεται κατά της λιτότητας, εξακολουθεί να προηγείται με μικρό προβάδισμα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές στην Ελλάδα στις 25 Ιανουαρίου.
Η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, επέφερε στασιμότητα στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα και η εξέλιξη αυτή θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες ειδικά προς το τέλος Μαρτίου του 2015.

Στην Ελλάδα αρχίζει να διαφαίνεται στον ορίζοντα μια τέλεια πολιτική και οικονομική καταιγίδα. 

Το κοινοβούλιο στην Ελλάδα απέτυχε για τρίτη και τελευταία φορά να εκλέξει πρόεδρο της Δημοκρατίας σήμερα 29 Δεκεμβρίου του 2014.

share
Σχόλια Αναγνωστών
Ροή
Οικονομία
Επιχειρήσεις
Επικαιρότητα

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.