Bild: Αυτά τα δύο πρόσωπα τα λένε όλα!

Δύο πρόσωπα, δύο ιστορίες αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμά της η Bild σκιαγραφόντας τον Γ. Βαρουφάκη και την Ανγκελα Μέρκελ.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης χθες, χαλαρώνει κατά τη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της ευρωζώνης στο Λουξεμβούργο, και με ένα γέλιο στο πρόσωπό του αποτυπώνεται πως είναι καλά πράγματα.

Και Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ χθες στο Bundestag: εμφανίζεται σοβναρή, πιεσμένη και σχεδίόν απελπισμένη.

Ήδη μάθετε περισσότερα αναρωτιέται η Bild και αναφέρει:

Πέμπτη, 9.03 ρολόι: Η Άνγκελα Μέρκελ εμφανίζεται στο αναλόγιο, φέρνει για πρώτη φορά μια λέξη: τα μικρόφωνα κλειστά.

Στη συνέχεια αναφέρεται σχετικά με την ΕΕ και τη Σύνοδος Κορυφής της G7, τους πρόσφυγες, το ελεύθερο εμπόριο ενώ για την Ελλάδα δεν λέει λέξη για 15 λεπτά.

Μόνο στο τέλος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει τρόπος!” Αν η κυβέρνηση στην Ελλάδα έχει τη θέληση, μια συμφωνία ήταν δυνατή.».

Στη συνέχεια με σοβαρό ύφος η κ. Μέρκελ τονίζει πως ο ‘Ελληνας πρωθυπουργός δεν θα υποχωρήσει. Η Ευρώπη θα εξακολουθεί να πληρώνει».

Η «πιο ισχυρή γυναίκα στον κόσμο» κινδυνεύει να εξαπατηθεί από τους γελοίους ‘Ελληνες αναφέρει η Bild!

Στη συνέχεια η γερμανική εφημερίδα αναφέρεται στον Γιάνη Βαρουφάκη τονίζοντας:

Ο ‘Ελληνας υπουργός Οικονομικών με σκούρο κουστούμι χωρίς γραβάτα προσέρχεται στο Eurogroup έχοντας κατά νου πως η Ευρώπη πρέπει να κινηθεί.

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου Συμβουλίου Βαρουφάκης συνομιλεί με την Κριστίν Λαγκάρντ «κοροϊδεύοντας» σύμφωνα με τη Bild.

Έξω από την πόρτα, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Σόιμπλε προειδοποιεί:«Είναι μόνο για την Ελλάδα.».
Ο Βαρουφάκης παρουσιάζεται αδιάφορος στην αίθουσα συνεδριάσεων καθώς είναι βέβαιος πως στο τέλος η Ευρώπη θα πληρώσει. Σίγουρα…

Exit mobile version